Forum » Programska oprema » BITcomet 0.84, nima IE address bara (iskalniika)
BITcomet 0.84, nima IE address bara (iskalniika)
adisitko69 ::
V starem bitcometu se mi je v IE- brskalniku odprl tudi (adress bar) znotrj bit cometa, kar je bilo super
V 0.84 pa imam samo (wtorent search) nimam pa address bara znotraj bit cometa.
Privzeti brskalnik imam opero.
Ko z search najdem nekaj za downloadad ter to hočem downloadad v bit cometu, se mi odpre opera in v operi se download prične, ne pa v bit cometu.
Ali kdo ve kako rešim ta problem?
Ali je morda krivo da imam opero kot privzet brskalnik.
hvala za nasvet.
V 0.84 pa imam samo (wtorent search) nimam pa address bara znotraj bit cometa.
Privzeti brskalnik imam opero.
Ko z search najdem nekaj za downloadad ter to hočem downloadad v bit cometu, se mi odpre opera in v operi se download prične, ne pa v bit cometu.
Ali kdo ve kako rešim ta problem?
Ali je morda krivo da imam opero kot privzet brskalnik.
hvala za nasvet.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Hvala.
Vendar iščem rešitev znotraj 0.84
Imel vendar mi sedaj dela računalnik in download veliko bolje predvsem hitreje.
zato me zanima če se to da narediti znotraj 0.84
Vendar iščem rešitev znotraj 0.84
Imel vendar mi sedaj dela računalnik in download veliko bolje predvsem hitreje.
zato me zanima če se to da narediti znotraj 0.84
neres ::
Sicer uporabljam uTorrent, ampak če nočeš da ti Opera odpira torrente narediš tako:
Greš v preferences>downloads... (btw, odkljukaš "hide file types opened with Opera") in pri "torrent" izbereš "Open with default application".
Pa še pri opera:config greš pod BitTorrent in odkljukaš (odstraniš kljukco) pri Enable.
Tvoj program za torrente pa nastaviš kot privzetega za torrente. V programu samem ali pa v Winsih.
Sicer pa je iskanje (torrentov ali česarkoli) v Operi precej fajn. Lahko greš na eno stran, desni klik na iskalno polje in "Create search"...
Greš v preferences>downloads... (btw, odkljukaš "hide file types opened with Opera") in pri "torrent" izbereš "Open with default application".
Pa še pri opera:config greš pod BitTorrent in odkljukaš (odstraniš kljukco) pri Enable.
Tvoj program za torrente pa nastaviš kot privzetega za torrente. V programu samem ali pa v Winsih.
Sicer pa je iskanje (torrentov ali česarkoli) v Operi precej fajn. Lahko greš na eno stran, desni klik na iskalno polje in "Create search"...
Hvala za odgovor.
Vendar ne v operi 9.1 ne v bitcometu 0,84¸nisem našel navedenih poti.
Kako?
Vendar ne v operi 9.1 ne v bitcometu 0,84¸nisem našel navedenih poti.
Kako?
Tanks
En del je rešen, kot prvo nisem probal klikniti linka (opera:config) z katerim sem odkljukal enable. Ko sem to naredil, mi je opera nato ponudila, da izberem v katerem programu želim odpirati. Izbral sem bit comet in sedaj mi odpira v njem.
En del je rešen, kot prvo nisem probal klikniti linka (opera:config) z katerim sem odkljukal enable. Ko sem to naredil, mi je opera nato ponudila, da izberem v katerem programu želim odpirati. Izbral sem bit comet in sedaj mi odpira v njem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera 9.64 hitra v XP in zelo počasna v Visti!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1143) | kozjakovec |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13917 (9814) | kriko1 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22218 (13966) | R33D3M33R |
» | Opera 9Oddelek: Programska oprema | 1164 (927) | darkolord |
» | Opera - problem pri brskanjuOddelek: Programska oprema | 1634 (1322) | Urc |