Forum » Programska oprema » Opera 9
Opera 9
Dekinio ::
Mene zanima kako si nastavim v Operi, da se mi kot home page odpre več strani va tabih.
Hvala!
Hvala!
MihaFirst ::
odpre več strani va tabih.
Predvidevam, da si se zmotil pri tipkanju, vendar ne vem natančno kje. Lahko prosim popraviš/ponoviš vprašanje?
neres ::
Dekinio: Tools->Preferences->General->Startup: Continue saved sessions
Potem odpreš tabe, katere hočeš da ti odpre na začetku in greš pod File->Sessions->Save this session...
Mimogrede, izšla je Opera 9.22.
Potem odpreš tabe, katere hočeš da ti odpre na začetku in greš pod File->Sessions->Save this session...
Mimogrede, izšla je Opera 9.22.
xtrEeme ::
Jaz pa nevem kako bi nastavil na default da bi mi .torrent datoteke odprlo avtomatsko z torrent odjemalcem (npr. utorrent). Opera mi namreč avtomatsko odpre z svojim programom za torrente pa nevem kje se da to prenastavit. Prosim za nasvet.
hvala
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xtrEeme ()
kriko1 ::
To je bilo že ksiljonkrat povedano. Aja, recimo da ti je oproščeno, ker search na slo-techu ne dela pravilno.
Tools->preferences->advanced->downloads (odkljukaš hide filetypes....) ter vneseš v iskalno polje torrent.
Izberi najden vnos, klikni edit in štimaj po volji.
Tools->preferences->advanced->downloads (odkljukaš hide filetypes....) ter vneseš v iskalno polje torrent.
Izberi najden vnos, klikni edit in štimaj po volji.
darkolord ::
al pa klikneš sem pa daš kljukico stran pri Enable.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15770 (10360) | clix |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13897 (9794) | kriko1 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22164 (13912) | R33D3M33R |
» | Opera - problem pri brskanjuOddelek: Programska oprema | 1632 (1320) | Urc |
» | Darilo ob desetletnici Opere (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13416 (9750) | ender |