Forum » Igre » Nfs most wanted
Nfs most wanted
DeathKiller ::
No jes sem prej underground 2 naredu, zej pa me zanima za nfs most wanted. In sicer, ko dobivaš zaston avtomobile, jih imaš v garazi
Jaz sem uni dve progi zmagov za nov avto pa mi ga ne da. Piše da imam samo enega->mojega
Golfa mojega za golfa od soigralca
Vprašanje je kaj moram še narediti da imam unega zastonj?
Upam, da veste kaj sprašujem čene bom razložil bolj natančno.
Hvala
Jaz sem uni dve progi zmagov za nov avto pa mi ga ne da. Piše da imam samo enega->mojega
Golfa mojega za golfa od soigralca
Vprašanje je kaj moram še narediti da imam unega zastonj?
Upam, da veste kaj sprašujem čene bom razložil bolj natančno.
Hvala
- polepsal: Mavrik ()
TechBeats ::
A to mislš za Pink slip, da dobiš od "bossa" oz unga k je na blacklist 15 lestvici, avto pol??
Ja če mislš pink slip je varjanta edin če se ti userje izbrat taprau uprašaj po končani tekmi z arivalom, k ti da 3al 4 na razpolago in izbereš 2 mensezdi, sm že mau pozabu k sm kr neki cajta nazaj špilu. No če zbereš taprau uprašaj al ikonco lohka dobiš : denar, al park tiket-nevem če se glih tko treče (da ti kopi ne odfurajo avto k te aretirajo),pa še uniqe body patrs, al pa pink slip -seprau avto od arivala..
Ja če mislš pink slip je varjanta edin če se ti userje izbrat taprau uprašaj po končani tekmi z arivalom, k ti da 3al 4 na razpolago in izbereš 2 mensezdi, sm že mau pozabu k sm kr neki cajta nazaj špilu. No če zbereš taprau uprašaj al ikonco lohka dobiš : denar, al park tiket-nevem če se glih tko treče (da ti kopi ne odfurajo avto k te aretirajo),pa še uniqe body patrs, al pa pink slip -seprau avto od arivala..
DeathKiller ::
najprej je golf GTI potem nek avto ki ima temno rumeno potem toyota supra in naprej.....
jaz sem sedaj pri blackast 9 oz tisti, ki ima porsche-ja
pa še golfa GTI za blackast 15 nimam
kaj moram se narediti da dobim vse te?
jaz sem sedaj pri blackast 9 oz tisti, ki ima porsche-ja
pa še golfa GTI za blackast 15 nimam
kaj moram se narediti da dobim vse te?
TechBeats ::
Za nazaj jih ne boš dubu, ker bi mogu izbrat oz. izžrebat taprau vprašaj, se prau pink slip tko da ne bo nič z unimi avti od prejšnih tekmovalceu. Vse odvisn od sreče, če izbereš taprau vprašaj... tko je ne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje športnega avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23657 (19445) | facepalm |
» | Nakup rabljenega avta z avtoneta (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 24412 (20725) | Robi :P |
» | Poraba avtomobila VW GOLF IV Turbo GTI (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17886 (15897) | kriko07 |
» | Najhitrejši osebni avtomobili (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 43327 (24850) | guest #44 |
» | Izbiramo najboljše avtomobile 2010Oddelek: Na cesti | 2408 (1674) | innerspace |