Forum » Pomoč in nasveti » A bi mi kdo nareil ... plačam
A bi mi kdo nareil ... plačam
Tic ::
Rabim čist simpl tiskano vezje...
Če bi mi kdo lahko pomagal... PLZ help. Plačam pa simbolično, ker nebom dajal velikih dnrjev za to...
Če bi mi kdo lahko pomagal... PLZ help. Plačam pa simbolično, ker nebom dajal velikih dnrjev za to...
persona civitas ;>
Tic ::
Ah, načrt mam, sam ga na PCju nimam...
Lej naredu bom takole:
1. bo stikalo, ko bo v legi 3, bo direkt do venta +12v, v položaju 2 nebo nch, v položaju 1 pa bo šlo prek potenciometra, pol so pa še diode. Bl ko bom potevciometer zavrtel, več jih bo gorelo
- R-|<----|<---
(upor,led doida,dioda (ki spusti tok nad 0,7v)
Pa nad takim kompletom bo preden bo prkluček šel do diode bo še en upor, ki bodo vezani eden za drugim, umes bom prspajkov pa žičko do diode.
Mah, morem na PCju narest načrt....
Aja, elementi bi dal jaz, sam na plščico bi mogu dat, ker čene bo zmešnjava. Aja, rabu bi pa 5 takoh "kompletov".
Če se ti neda... sej je ql, sam če je ša kak dober člouk k ima tole ...
Lej naredu bom takole:
1. bo stikalo, ko bo v legi 3, bo direkt do venta +12v, v položaju 2 nebo nch, v položaju 1 pa bo šlo prek potenciometra, pol so pa še diode. Bl ko bom potevciometer zavrtel, več jih bo gorelo
- R-|<----|<---
(upor,led doida,dioda (ki spusti tok nad 0,7v)
Pa nad takim kompletom bo preden bo prkluček šel do diode bo še en upor, ki bodo vezani eden za drugim, umes bom prspajkov pa žičko do diode.
Mah, morem na PCju narest načrt....
Aja, elementi bi dal jaz, sam na plščico bi mogu dat, ker čene bo zmešnjava. Aja, rabu bi pa 5 takoh "kompletov".
Če se ti neda... sej je ql, sam če je ša kak dober člouk k ima tole ...
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sonda InSight pristaja na Marsu! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16264 (5086) | xseki |
» | Koliko mularije mi lahko podturijo na šihtu ?Oddelek: Problemi človeštva | 4752 (3311) | Martin Krpan |
» | povezava avtoradia na ključOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4068 (3670) | madviper |
» | Šalterji...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1693 (1550) | T0RN4D0 |
» | Fsb (ram) speed in modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1563 (1334) | morphling1 |