Forum » Pomoč in nasveti » Rdeča lučka na mrežni kartici
Rdeča lučka na mrežni kartici
Jerich ::
Pred kratkim sem imel eno nezgodo in sicer se se spotaknil ob mrežni kabel in premaknil mrežno kartico iz slota. Vrglo me je tudi dol z neta. Ko sem jo dal nazaj sem se sicer lahko povezal, vendar mi na mrežni kartici sveti rdeča lučka. Drugače pa stvari delujejo normalno.
Kakšna ideja?
Kakšna ideja?
Mazo ::
Jaz bi takole napravo: Šel bi v trgovino in si kupil novo mrežno-1000sit (LoL)
Delaj kaj hočeš............to je pa ja drobiž za mrežno
Delaj kaj hočeš............to je pa ja drobiž za mrežno
`ripper` ::
al pa poisci manual od svoje mrezne na netu in precitaj, kaj pomeni rudeca luc...mogoce moras pa pesce spustit mimo, da ti ne bo se kdo kabla spulil =)
drgac se pa strinjam... mrezna stane jurja nova, tko da.. ne razmisljat predolg =D
drgac se pa strinjam... mrezna stane jurja nova, tko da.. ne razmisljat predolg =D
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Jerich ::
Najlažje je stvar zamenjati, ampak mene zanima ali je lahko problem na matični plošči? Bom pa prebral manual.
Hvala za odgovore, če bom videl da je problem na mrežni bom jo zamenjal, če je kaj drugega pa
Hvala za odgovore, če bom videl da je problem na mrežni bom jo zamenjal, če je kaj drugega pa
Highlag ::
A misliš, da kabla nisi mogel s tem potegom delno istakniti iz konektorja? Ker konektor kabla ne drži z neko veliko silo.
Sam bi najprej preveril če je kabel še ok.
Sam bi najprej preveril če je kabel še ok.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Hitrost povezave 200 Mbps (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5594 (4308) | Tilen |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10118 (7563) | gregor |
» | Povezava modem-računalnikOddelek: Omrežja in internet | 2413 (2289) | 'FireSTORM' |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Omrežja in internet | 2292 (1842) | SodjaR |
» | MREZNA KARTICA!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1205 (1095) | goranTNT |