» »

Kako SATA driver iz cd na usb?

Kako SATA driver iz cd na usb?

monocit ::

Torej...iz cd ki je priložen gigabyte GA K8NF-9 bi rad spravil SATA driver na usb ključ. Ker sem še noob me zanima kako naj to naredim.

Najprej odprem cd....poiščem mapo BootDrv..izberem menu.exe in v dosu se mi odpre okno v katerem imam naštetih enih 15 driverjev....predvidevam da je pravilni pod E)nVidia Series ATA(xp). V navodilih piše naj izberem ustrezni driver in naj bi se sam zipal in kopiral na floppy ( ki pa ga nimam).

Kako naj to spravim na usb?...da bom ob inštalaciji sata diksa brez problemov lahko dodal omenjeni driver in inštaliral xp.

LP

Silvo ::

Na tej plošči ne rabiš teh gonilnikov.

lp
Silvo

monocit ::

odlično če jih ne rabim..torej če priklopim SEAGATE 320Gb SATA300 Barracuda 7200, 16Mb NCQ SATA-II/300 lahko brez problema instaliram xp sp2..ne da bi sata driver moral posebej nalagat?

LP

( upam da bo res šlo)

___ ::

praviloma ne. drugače pa nesi cd k prijatelju ki ima cd in disketo pa nared boot disketo an...pol pa vsebilo lepo prekopiraj na usb ključ, pa to prklop na svoj komp.na svojmu kompu boš mogu vrjetn še v biosu nastavt da nj zažene usb....(jaz mam vrstni red laufanja... cd, floopy, hdd, ostalo).sam mislm da ne rabiš driverjev.itak majo win xp sp2 ceu kup nekih driverjev

Poldy ::

Še najbolje narediš, če uporabiš program NLITE, s katerim narediš nov windows cd, notri pa vgradiš gonilnike za sata. Boš imel tudi za drugič.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako instalirati WIN XP čez LINUX (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
615224 (4373) buneech
»

sata drivers & bios

Oddelek: Strojna oprema
94079 (3749) jackorsen88
»

Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???H

Oddelek: Pomoč in nasveti
474781 (3363) al3s
»

Instalacija XP ne najde diska

Oddelek: Operacijski sistemi
415945 (4808) fredyjetle
»

Linux Linpus zamenjati z Windows XP

Oddelek: Operacijski sistemi
455588 (4009) gregor3000

Več podobnih tem