Forum » Pomoč in nasveti » Je možen izklop touchpada?
Je možen izklop touchpada?
Samson ::
Jaz imam v driverju za synaptic...Disable touchpad when usb mouse connected. Al neki podobnega, ne da se mi sedaj gledat, ker ga nimam pri roki.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Jackal ::
Nekateri prenosniki imajo dodaten gumb, s katerim izklopiš notepad.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
largie ::
synaptics je firma ki izdeluje touchpade, in ima svoje driverje oz. programje z ogromno nastavitvami, ekvivalent logitech mouseware recimo. ne vem pa če jih vdeluje tudi sony.
zee ::
si pogledal v bios?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ursus ::
Želim le občasen izklop (po možnosti avtomatsko ob priklopu miške), kar pa mi bios gotovo ne nudi. Bom pa še enkrat pogledal...
zk_eu ::
a ni laži če samo onemogočiš napravo, in ko jo hočeš spet uporobljat jo enostavno spet omogočiš, vsej tak js delam
zk_eu ::
JA, nadzorna plošča,miška-strojna oprema, če maš pa Synaptics driverje gor pa daš tam sam disable.
CitroX ::
Pri nakaterih prenosnikih imaš možnost izklopa kar s kombinacjo tipke Fn in ene funkcijske tipke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1366) | nsa_ag3nt |
» | Kurzor mi preskakujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (961) | Eilinel |
» | disable/delete_drivers touchpad laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (763) | Alen T 1978 |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11921 (7187) | stumf |
» | TouchPadOddelek: Strojna oprema | 1275 (1196) | Karen |