Forum » Pomoč in nasveti » Hitro iskanje se prklapla samodejno
Hitro iskanje se prklapla samodejno
Hawki ::
No, sem eden izmed uporabnikom Microsoft XP Pro in imam probleme z "uslugami" hitrega iskanja. Problem je pa v tem, da se mi iskanja sama od sebe odpirajo in me mece iz programov/igr samo od sebe. (bolj natancno povedano; vsakič ko nekaj pišem, pa naj bo to špil/MSN/tut v prazno)
Težave se mi pojavljajo občasno, kar pomeni kak dan nič, drugi spet cel dan nemorm nič delat.
Povzetek (za tiste, ki se jim nena da brat =) :
kako bi lahko nastavil, da se mi nebi možnost "iskanje" samo od sebe prikazovalo.
Za odgovore se v naprej zahvaljujem
PS: konfiguracije je nekak takole (če je sploh pomembno)
AMD Athlon (64) 3000+, ASUS A8N-VM, 1G DDR400 ram (2x512), ATI powercolor x800 GT2, Disk 160G SATA100, napajalnik LC420W
Težave se mi pojavljajo občasno, kar pomeni kak dan nič, drugi spet cel dan nemorm nič delat.
Povzetek (za tiste, ki se jim nena da brat =) :
kako bi lahko nastavil, da se mi nebi možnost "iskanje" samo od sebe prikazovalo.
Za odgovore se v naprej zahvaljujem
PS: konfiguracije je nekak takole (če je sploh pomembno)
AMD Athlon (64) 3000+, ASUS A8N-VM, 1G DDR400 ram (2x512), ATI powercolor x800 GT2, Disk 160G SATA100, napajalnik LC420W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača nadgraditi CPU v 4 in pol leta starem računalniku?Oddelek: Strojna oprema | 1956 (1327) | pirx |
» | Lociranje mobitela ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2194 (1992) | Sami |
» | Kateri vosek za laseOddelek: Loža | 2547 (2371) | z3ro |
» | Kako dober je google...Oddelek: Loža | 5877 (4814) | čuhalev |
» | Definicija za življenje??? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6715 (6093) | Zavo |