Forum » Pomoč in nasveti » napajalnik ali matična?
napajalnik ali matična?
nosk8fx ::
pozdrav!
zadnje dni se mi dogaja, da ko hočem prižgati pc, se ne prižge. power pa hdd lučka zasvetita, to pa je tudi vse. potem pa moram odpreti kišto in odklopiti napajanje matične plošče (tisti največji konektor iz napajalnika) ter spet priklopiti in takrat se normalno prižge.
kaj je narobe? a je kriv napajalnik ali matična plošča?
pri konektorju se mi zdi, da je plastika okrog enega pina na koncu malo bolj rjavkasta od ostalih (kjer je belo) - se je mogoče kaj malo skurilo?
hvala za pomoč!
lp, Sašo
zadnje dni se mi dogaja, da ko hočem prižgati pc, se ne prižge. power pa hdd lučka zasvetita, to pa je tudi vse. potem pa moram odpreti kišto in odklopiti napajanje matične plošče (tisti največji konektor iz napajalnika) ter spet priklopiti in takrat se normalno prižge.
kaj je narobe? a je kriv napajalnik ali matična plošča?
pri konektorju se mi zdi, da je plastika okrog enega pina na koncu malo bolj rjavkasta od ostalih (kjer je belo) - se je mogoče kaj malo skurilo?
hvala za pomoč!
lp, Sašo
dolenc ::
Ne vem kaj je krivo, bi pa rekel da prej napajalc.
Ampak, da se ne boš matral, ne rabiš vedno kabla vn stikat, samo vzadaj pri napajalniku izklopi stikalo, malo počakaj pa spet vklopi pa bo, če nimas stikala dej pa kabel od napajanja vn pa notri.
Ampak, da se ne boš matral, ne rabiš vedno kabla vn stikat, samo vzadaj pri napajalniku izklopi stikalo, malo počakaj pa spet vklopi pa bo, če nimas stikala dej pa kabel od napajanja vn pa notri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (903) | d4vid |
» | PC se ne prižge, kako testirati matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1492) | loveJDM |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17921 (14044) | G_mAn |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1517) | Mafia cod 2 |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3891 (3595) | Pyr0Beast |