» »

Spet problemi z win xp :(

Spet problemi z win xp :(

BendeR ::

Ok mislim,da vas je že kr dosti sprobalo oz uporablja win xp (vsaj sledeč po anketi) in naj me hudič da neboste vedli odgovoraProblem je sledeč:

Ko zaženem Win xp se mi nekateri programi za nekaj minut nehajo odzivat to so predvsem norton antivirus 2002,getright v4.5,in pa nekaj programov iz winsow kot naprimer backup,system restore.Po kakih 5-10 minutah pa delajo normalno.Aja pri getrightu je omembe vredno da se ne odziva le getright configuration (ko ga hočem prikazat in ko se nalaga freezne).Tu pa tam pa se pojavi tudi problem z internet explorerom,ki je iste narave kot zograj naštet.Ok kot prvo sem si mislo da bi lahko probleme povzročal kakšen »popravek« za winse toda to ni blo tako.Saj sem vse odstrano iz diska toda brez uspeha.Je pa zanimivo da se ti prblemi vedno bolj stopnjujejo oz. vedno več časa traja da se začnejo omenjeni progrmi odzivat..

Ma kdo kak predlog kaj bi lahko blo to krivo??


P.S. Za vse tiste ki hočete kot odgovor napisat oz favorizirat win 2k ali celo linuxa naj to zadržijo zase saj se to vprašanje navezuje samo na win xp.

Paramedic ::

Zažen v run msconfig, pa tam odkljukaj posamezne programe ob zagonu, pa boš vidu kateri tako zašteka, lahk pa kater servis na katero napravo čaka, mogoče, če izklopiš kak servis, ki ga sigurno ne rabiš, boš mogoče tako pospešil zagon... Poskušaj te zagonske programe izklapljat, v glavnem...
End transmission.

AngelOfDeath ::

Ce si priklopljen na internet lahk mas slabe nastavitve za internet. Men je tud to delalo pa sem jih v nastavitvah odpravil
edit: Slovnica


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
607091 (5647) krneki0001
»

Program za ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
241871 (1266) mamut
»

download (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
667830 (6804) Tic
»

Ker program uporabljate za srfat?

Oddelek: Programska oprema
401781 (1273) pivmik

Windows XP RC1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
645879 (4602) andrej

Več podobnih tem