» »

clock gen

clock gen

z3ro ::

Mene pa zanima kk se navije z Clock gen-om? Ali moram za to tud kaj v BIOSah nastavit?
Moja matična: ASUS A8NE-FM procesor: A64 3000+ Venice. če še rabite kake podatke povejte. Pls naj nekdo pomaga, ker iz BIOSa ne bi rad navijal.

iMark ::

Sej lepo vse piše na uradni strani... klik

Ja meni tu če klinem PLL setup- mi že napiše Nvidia Nforce4... sam ne razumem najbolj če morm še zdej kaj narest ali samo povečujem FSB?

Adrijan0 ::

Samo z dvigovanjem fsb-ja ne boš prišel daleč, še posebno če imaš kake noname rame. Potrebno je tudi dvigovati voltaže, če maš slabše rame menjati razmer med ramom in fsb-jem itd.. Z clockgenom, ti to ne bo uspelo. Zato imaš pač bios, ni mi pa jasno zakaj iz tam nočeš navijat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Adrijan0 ()

Sj js itq ne bi šel preko 2.0ghz... rami: 1gb Patriot 400mhz. sam me zanima če se bi dalo prit do 2.0 ghz z clock gen-om? Drgač pa se najbolj ne spoznam na navijanje, zato mi ni za navijat iz BIOSov...

*ziga* ::

Mah men zgleda navijanje iz wisov nevarno...v biosu je bl simpl...

Sam js newem navijat v BIOSah kr sm totalni noob pri tem... Sploh newem če lahk z mojo plato... a ma kdo msn da mi to mal bolj razloži kr bi res rad probal...?

Adrijan0 ::

Zdej maš 1800mhz.. to je 9X200.. Za 2000mhz bi mogu dati fsb na 223X9.. Sej lahko probaš.. zagorelo ti nebo 0. Jst sm ta procesor, samo da mam drugo jedro navil na 9X275, z navadnim hladilnikom. Tko da se nimaš kej bat, če ti rami ne bodo zdržali boš dobu kak blue screen in to bo to. Samo tej rami bi mogli delat na 223mhz, nevem ker jih nimam, sprobaj.

Dej mi msn pošlji na ZS :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Adrijan0 ()

ok sm poslal... upam da sm prav naredo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje e4300 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
24120763 (9646) ZaLoMaT
»

RAM Real Life Speed anketa - prošnja (strani: 1 2 )

999133 (6572) tiborrr
»

Kako naj navijem CPU

101790 (1213) Tomostra
»

Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghz

402026 (1387) fire_3
»

Do koliko gre Barton 2500+ ?