Forum » Pomoč in nasveti » problemi z novim racunalnikom
problemi z novim racunalnikom
BozidarB ::
imam rahle tezave z mojim racunalnikom, namrec vsake tolk cajta kr zmrne in ga morm resetirat, dosti bolj pocasi dela kot je pa delal. je pa star 1mesec. mogoce gdo ve zakaj? se mogoce kodeki ali updati "tepejo" med samo? zelo veliko pa tudi downloadam in je mogoce kak virus smuknil skozi zascito noda in mi sedaj serje po racunalniku? problem ni v pregrevanju ali v slabem procesorju. mogoce gdo ve kaj bi lahko bilo?
sistem:
maticna: asus 5pld2-se
proc: intel e4300
rami: 1gb ocz
disk: wd 250gb
dvd: nec labelflash
napajalnik: lc 550w
LP
sistem:
maticna: asus 5pld2-se
proc: intel e4300
rami: 1gb ocz
disk: wd 250gb
dvd: nec labelflash
napajalnik: lc 550w
LP
farko ::
Poskusi pregledati pc še z adwer spyware program.Požarni zid ter po možnosti še s kakim online antivirusni program.Kar se pa tiče nod antivirusni,če imaš licenčno verzijo bi ti moral delati tako kot more če pa je pirat je pa j........ .Sicer pa če si naročnik adsl imajo ponudniki varnostne pakete kjer pač si in dobiš eno serijsko tako ali tako ,ker ti pripada za antivirusni program.
farko
BozidarB ::
mam licenco za noda, sem pregledav z ad-aware programom in z spyspweeperjam. se zmer dela pocas in vsake tolk cajta zmrzne (enkrat dnevno). bom formatirov racunalnik... mislm da je to najbolsa izbira trenutno. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650531 (8068) | Domini tm |
» | Najboljši antivirusni program, kateri? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 62177 (47977) | d4vid |
» | Router logi ter problem?Oddelek: Omrežja in internet | 1289 (1128) | jan01 |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2074 (1531) | flipflop |
» | Žensko periloOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2336 (2336) | BC3 |