Forum » Pomoč in nasveti » MSDNAA Vista - dvakratna instalacija
MSDNAA Vista - dvakratna instalacija
Misi666 ::
Mam en cudn problem...zdownlodu sm visto iz msdnaa strani...jo naložu na sistem...jo aktiviral, čez 1 tedn sm pa kupu nov scsi disk in naložu visto na ta disk (ker je hitrejši)...zdj k jo hočm aktivirat, mi napiše...da je product key already in use??!! Kaj je za narest??
OmegaBlue ::
Kličeš na MS support.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
mte ::
Pošlješ mail kateremu od administratorjev na msdnnaa strani od faksa. Pri xp-jih sem to enkrat naredil, kar mi je potem omogočilo n-aktivacij...
Tr0n ::
Tvoj fax mora bit najprej MSDNAA clan, potem pa ponavadi dobis od ITjevcev username in password za dostop do MSDNAA strani.
teoo ::
sej ni panike. sem fe in sem dljal visto, sam ne vem kje naj bi bila serijska. v tistem mejlu od msdnaa je blo sam ==== ==== === =====...
če pa grem pod my software pa tudi ni nič
če pa grem pod my software pa tudi ni nič
defying gravity
bzp ::
teoo: maš pod my software, ziher. Sem tudi jaz v prvo iskal. Pa včasih vem da je FF imel probleme, si moral z IE odpret da so ti dali key
mte: kateri fax? Na FE se mi zdi da je administrator zlo neodziven.
mte: kateri fax? Na FE se mi zdi da je administrator zlo neodziven.
bzp: FE. Sicer je rabil ene 2, 3 dni, ampak je bilo narejeno. Ali pa hm..razmišljam če nisem kar osebno šel do tistega kabineta, pa sem tam zrihtal vse skupaj..pojdi pogledat no...
lp
lp
ja na FE je zeloo neodziven
pod my software piše samo to
Serial Number: Refer to installation instructions for product key.
ko sem pa XP dljal, pa mi je izpisalo serijsko.... nevem kaj ga vista serje...
pod my software piše samo to
Serial Number: Refer to installation instructions for product key.
ko sem pa XP dljal, pa mi je izpisalo serijsko.... nevem kaj ga vista serje...
defying gravity
Jaz sem na FE pa je bila serijska napisana na prvem download strani prvega cd-ja čisto tako kot za xp recimo. Seveda je bilo za cd2-cd5 to polje prazno...
zdej sem šel pogledat, pa dvd verzije sploh ni več, cd verzije pa mi ne pusti nabaviti, ker kao že mam dvd verzijo. hmmz
defying gravity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68238 (55596) | MrStein |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57056 (38797) | mtosev |
» | Windows 7 je tu (za razvijalce in študente) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26322 (14973) | ;-) |
» | Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23241 (11770) | MrStein |
» | Kje bi lahko DL visto?Oddelek: Operacijski sistemi | 1337 (898) | Fr33man |