Forum » Operacijski sistemi » Kje bi lahko DL visto?
Kje bi lahko DL visto?
Fr33man ::
Lep pozdrav, imam licenčno kodo za 32-bit visto business, težava je ker imam le cifro, brez medija. Malo sem gledal po netu in nikjer ne najdem kje bi si lahko prenesel čisto .iso kopijo (iz piratskih strani ponavad verzije vsebujejo kako preaktivirano in podobno nesnago)! Tako da bi lahko potem z Vlite noter vnesel SP1, in odstranil še kakšne nepotrebne stvari. Hvala.
OmegaBlue ::
MSDNAA/MSDN, ali kolega ki ima dostop do tega. Primeren je tudi katerikoli vista medij.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ja ravno medij je problem, 1x sem že DL preko Msdnaa, samo sem potem dvd izgubil, sedaj pa mi ne pusti več DL ponovno. Zato me zanima če bi se dalo medij tudi iz kje drugje prenesti?
Ne pusti! Pač tam kjer je bila opcija (link) za DL, ga sedaj enostavno ni več, napiše da če želim ponovno prenesti naj kontaktiram admina na faxu (ki je očitno mrtev, ker za eno stvar rabi 4 mesece) ali njihovega admina.
In kot je rekel preko torrent je zelo težko dobiti image, ki ni bil spremenjen s čudnimi metodami za aktivacijo.
Prenesem si lahko z msdnaa strani zgolj 32bit business SLO in potem nekako notri dodam še ANG???!!! Ali se da naknadno spremenit jezik? Saj ne da ne podpiram slovenščine, samo določeni prevodi niso ravno najboljši.
Spremenit se da samo ultimate verziji če se prav spomnim. Kam pa hodiš da ti ne pusti še enkrat prenesti stvar?
FRI. Ne vem, vsaj zdi se mi da se ne da več, piše tole (potem ko stisnem "download"):
Deliverable: Download
Delivery Status: Downloaded
potem še kdaj sem naročil in kolikšno količino (1). Nič od naštetega ni link, da bi se dalo prenesti. Edina opcija ki ostane je "Request Re-install", ki pa me pelje na nek obrazec, kjer rabiš pojasnjevat zakaj to rabiš in pošleš to potem njim.
Deliverable: Download
Delivery Status: Downloaded
potem še kdaj sem naročil in kolikšno količino (1). Nič od naštetega ni link, da bi se dalo prenesti. Edina opcija ki ostane je "Request Re-install", ki pa me pelje na nek obrazec, kjer rabiš pojasnjevat zakaj to rabiš in pošleš to potem njim.
solatko ::
Dovolijo samo enkratni download. Ker si jo tudi instaliral imajo tvoj IP, zato izpolni obrazec in počakaj na odgovor admina.
Zakaj je potem recimo Server 2008 še vedno na voljo, čeprav sem ga tudi tega že za probo registriral in inštaliral.
Zheegec ::
Ne moreš najti nekoga, ki bi ti posodil angleški medij od Viste (katere koli)?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Večina je še zaprisežena Xp-jem =( Bom probal kje tist DVD pač najdit, druzga ni, čeprav bo kot iskanje igle v NY =)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 57054 (38795) | mtosev |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267295 (66887) | Seljak |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2881 (2008) | Galaxy |
» | Beta premagala Microsoftove strežnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12636 (7652) | Jst |