Forum » Pomoč in nasveti » Language for non-Unicode Programs: dodajanje slovenščine
Language for non-Unicode Programs: dodajanje slovenščine
-Jani- ::
Prosim, če bi lahko kdo napisal postopek, kako dodati slovenski jezik v zgoraj omenjeno nastavitev (kako do nje prideš, mi je jasno... )
Hvala
Hvala
smetko ::
Ne moreš dodajati več jezikov, lahko pa izbereš en jezik. pač v kombo boxu izbereš slovenščina.
No comment
Po moje se da - samo ne vem, kako
(za tipkovnico sem pošlihtal, za tole pa ne vem, katere fajle je treba vzeti; verjetno podobno, da uvoziš iz registra drugega računalnika...)
If you know what I mean (slovenščino moram šele dodati )...
(za tipkovnico sem pošlihtal, za tole pa ne vem, katere fajle je treba vzeti; verjetno podobno, da uvoziš iz registra drugega računalnika...)
If you know what I mean (slovenščino moram šele dodati )...
lopov ::
Kot ti je smetko napisal -- nic ne dodajas, le izberes. Vse pise na paneli sami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Zdaj pa dovolj
Jasno mi je, kje so nastavitve in kako je treba naštimati, kot sem napisal tudi v prvih dveh postih;
jaz nimam možnosti izbrati SLO variante, ker je ni!!
In jo moram uvoziti na tale računalnik; kot rečeno, ni bilo tudi SLO tipkovnice, ampak sem jo zrihtal iz registra drugega računalnika...
Upam, da je zdaj jasno.
Jasno mi je, kje so nastavitve in kako je treba naštimati, kot sem napisal tudi v prvih dveh postih;
jaz nimam možnosti izbrati SLO variante, ker je ni!!
In jo moram uvoziti na tale računalnik; kot rečeno, ni bilo tudi SLO tipkovnice, ampak sem jo zrihtal iz registra drugega računalnika...
Upam, da je zdaj jasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dedovanje podjetjaOddelek: Loža | 3100 (2108) | AnotherMe |
» | rdc na 2PC-jih za routerjem?Oddelek: Omrežja in internet | 774 (713) | imallears |
» | Samsung sgh-f480 PC studio programOddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2669) | maxum |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3344 (2766) | Pyr0Beast |
» | Dogodek Študent je Car - v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8970 (8073) | Fury |