Forum » Pomoč in nasveti » Samsung sgh-f480 PC studio program
Samsung sgh-f480 PC studio program
maxum ::
zdravo,
je kdo uporabljal omenjeni program? samsung PC studio 3.2.2HG5 verzijo???
ko povežeš mobitel z programom, imenik prebere itd... a sms sporočil NE!
imel kdo podobne težave? pozna kdo kakšno rešitev??
hvala
mogoče kakšen drug program?? vedno bolj razočaran nad smsungom
je kdo uporabljal omenjeni program? samsung PC studio 3.2.2HG5 verzijo???
ko povežeš mobitel z programom, imenik prebere itd... a sms sporočil NE!
imel kdo podobne težave? pozna kdo kakšno rešitev??
hvala
mogoče kakšen drug program?? vedno bolj razočaran nad smsungom
Izi ::
Probi dat gor PC Studio 7.3
Verjetno si zamešal z kakšnim drugim PC studijem, ki jih je cel kup po internetu.
Samsungov najnovejši PC Studio pa je verzije 3.2.3
Meni deluje brez problemov. SMS-e in MMS-e lahko prebiram in pošiljam z Message Managerjem.
Čeprav gre komunikacija preko priloženega USB kabla se iz meni neznanega razloga za celotno komunikacijo uporablja vzporedno še komunikacija preko modema in njegovega driverja "SAMSUNG Mobile Modem", ki si naredi svoj serijski port, ponavadi COM 3, za komuniciranje.
Ker je modemov serijski port COM 3 nastavljen na najvišjo vrednost, 921600 bitov, sem imel v Visti probleme, ker se mi je povezava sesuvala in sem moral znižati hitrost na bolj običajnih 19200 bitov.
V Windows 7 pa modem v redu deluje tudi pri polni hitrosti.
Je pa treba priznati, da je Samsungov PC Studio res bolj špartanski, z precej ubogo grafiko, ampak deluje pa odlično in z njim lahko upravljaš prav vse funkcije telefona.
Pri ostalih firmah telefona je vse skupaj še precej slabše.
Samsungov PC Studio namesti še celo serijo filtrov FanBox, ki naj bi skrbeli za celotno multimedijo, ki jo telefon obvlada. Seveda če uporabljaš kakšne druge Codeke, naprimer ffdshow, bo na računalniku zmešnjava in ne boš mogel gledati nobenega videa več saj si FanBoxovi filtri dodelijo najvišjo prioriteto.
Jaz sem moral vse filtre ročno odstraniti iz registra in jih še pobrisati iz diska, drugače se ob naslednjem zagonu spet zapišejo v register. Druge pripombe kot čez codeke za mutimedijo pa nimam.
aha hvala za odgoveore.
IZI, koliko imaš pa smsov? v inboxu mogoče je vzrok da jih imam "preveč"=288... imam pa še 2 mapi narejeni in v vsaki še recimo 50 smsov...
ne vem pa kje bi zmanjšal bite, ne najdem COM3 porta ..
IZI, koliko imaš pa smsov? v inboxu mogoče je vzrok da jih imam "preveč"=288... imam pa še 2 mapi narejeni in v vsaki še recimo 50 smsov...
ne vem pa kje bi zmanjšal bite, ne najdem COM3 porta ..
ModriN96 ::
Na tem linku je NAJNOVEJŠA verzija PC Studia, kater podpira vse aparate.
http://www.samsung.com/ae/consumer/deta...
http://www.samsung.com/ae/consumer/deta...
aha to kar sem jaz dobil na CDju je SAMSUNG PC STUDIO 3.2.2HG je posodobljena verzija itd...
to kar sta pa vidva poslala je pa NEW PC STUDIO verzija 7 ??????? torej je drug program in kolikor vidim je za mobitel GTi8510 in ne za SGH-f480
še kak nasvet??
to kar sta pa vidva poslala je pa NEW PC STUDIO verzija 7 ??????? torej je drug program in kolikor vidim je za mobitel GTi8510 in ne za SGH-f480
še kak nasvet??
izi tebi deluje brez problemov praviš??? imaš samsung sgh f480????
meni najnovejše verzije ne delajo! tista 7 pa sploh ne poveže mobitela s programom
meni najnovejše verzije ne delajo! tista 7 pa sploh ne poveže mobitela s programom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15388 (6730) | mat89 |
» | Ima kdo za posodit kabel za Samsungov telefonOddelek: Strojna oprema | 1970 (1622) | Hayabusa |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2576 (2288) | amigo_no1 |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1693 (1424) | lukaz |
» | Z laptopom na internet preko GSM-ja (3G)Oddelek: Omrežja in internet | 2634 (2474) | kurjač |