Forum » Pomoč in nasveti » No Audio Device?!?!?
No Audio Device?!?!?
d'Regi ::
Hm...
Pred kratkim mi je kar naenkrat Skype ob zagonu javil nekaj takega: "Warning - Your computer has no sound recording capabilities for Skype", kar se mije zdelo zelo čudno, saj mi je prej delalo vse normalno.
Grem potlej na "Sound and Aoudio Devices Properties" v Control Pannelu in mi napiše:
"No Audio Device!"
Mi lahko nekdo pove, kako to rešiti?
Lp, Andrej
Pred kratkim mi je kar naenkrat Skype ob zagonu javil nekaj takega: "Warning - Your computer has no sound recording capabilities for Skype", kar se mije zdelo zelo čudno, saj mi je prej delalo vse normalno.
Grem potlej na "Sound and Aoudio Devices Properties" v Control Pannelu in mi napiše:
"No Audio Device!"
Mi lahko nekdo pove, kako to rešiti?
Lp, Andrej
Good Guy ::
desni klik na moj računalnik->lastnosti->strojna oprema->upravitelj naprav
poišči zvočno jo zbriši in jo ponovno namesti
poišči zvočno jo zbriši in jo ponovno namesti
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skype dobiva šifriranje in snemanje klicevOddelek: Novice / Ostale najave | 8182 (6333) | poweroff |
» | Webcam nabija CPU na 100%Oddelek: Strojna oprema | 3066 (2754) | Jablan_Jr |
» | Zvočna kartica - ''dvojni'' zvok?Oddelek: Zvok in slika | 2993 (2489) | ArchNem |
» | Pravilna vezava zvočne kartice!Oddelek: Zvok in slika | 1138 (996) | detroit |
» | Skype/IP telefonija za podjetje?Oddelek: Omrežja in internet | 2248 (1895) | Blup |