Forum » Loža » besedila pesmi slovenskega rapa
besedila pesmi slovenskega rapa
misko ::
Jutri bom imel pri slovenščini govorno vajo o rapu.
Rabil bi nekaj besedil pesmi slovenskega rapa za primer (AliEn, Klemen Klemen,Pasji kartel...).
Bi mi lahko kdo pomagal? Nujno.
Hvala.
Rabil bi nekaj besedil pesmi slovenskega rapa za primer (AliEn, Klemen Klemen,Pasji kartel...).
Bi mi lahko kdo pomagal? Nujno.
Hvala.
tha_man ::
Na disku imam vsa besedila iz kompilacije 5 minut slave (5 minutes of fame). Če te zanima, mi javi na email. bojan.p@email.si
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
alesrosina ::
da da .... pa ne pozabt oment Bronxtraz, k (naj bi) zdej enkrat vn vrgl album ..... anyway, k smo ze lih pr repu - a obstaja ksn SLO forum o rapu?
R0K ::
ehh, rap sux ...
...drgace pa ... znajdi jeboga ! www.klemenklemen.com ...
... pa pejt na Najdi.si vpiši besedila od aliena, klemnaklmena in ti bo ziher najdlo kaksno pametno starn o tem ... se zmeraj jo je ...
...drgace pa ... znajdi jeboga ! www.klemenklemen.com ...
... pa pejt na Najdi.si vpiši besedila od aliena, klemnaklmena in ti bo ziher najdlo kaksno pametno starn o tem ... se zmeraj jo je ...
Matty ::
Hmmm... glede Pasjega kartela... pejt na... matty.breg.si/besedila/ ... kakor se spomnim, sem tam pred casom objavil celo dve besedili...
Sicer pa... koga zanima za sodelovanje na strani? Malo programiranja, urejanje strani, ... (seveda je vse na 100% neprofitni osnovi). Mam dost placa na strezniku, sam nimam niti casa niti volje, da bi se lotil zadeve... in obilka je stara ze dobrih 5 let... :(((
Sicer pa... koga zanima za sodelovanje na strani? Malo programiranja, urejanje strani, ... (seveda je vse na 100% neprofitni osnovi). Mam dost placa na strezniku, sam nimam niti casa niti volje, da bi se lotil zadeve... in obilka je stara ze dobrih 5 let... :(((
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13190 (4995) | Meizu |
» | Dr Dre Compton a Soundtrack 2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12073 (9764) | WallSreet |
» | SLO rap (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15598 (8624) | benc_gedo |
» | Suck it bitch nigga, cuz that's RAP. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10151 (8704) | galu |
» | prevod angleškega življenjepisaOddelek: Loža | 2814 (2399) | jype |