» »

Naj...

Naj...

Mercier ::

...slabši računalnik.

Na šiktu delam na kišti z Intelovim 233 MHz MMX-om, 64 MB RAMa, brez zvočne kartice (zvočnike pa imam). Kombinacija grafične in zaslona pa povzroča glavobole.

Revčka silim z w2k in ni mu všeč. Dela že OK, ampak si vzame čas.
Pri delu uporabljam večkrat grafično zahtevne programe.

Trpi kdo bolj?
  • odbrisal: Tomi ()

Tomi ::

Pri nas na faksu se nekaj slabih mašin za internet.. Ranga P1 133, samo ponavadi delam na vsaj C433 ali pa sedaj, ko sem na C1200 in 17". Če ne dela v redu, raje ne delam, če ni nujno..
metrodusa.blogspot.com

LojzePek ::

Butn si gor XP pa ti bo zadeva zalaufala.

BigFoot ::

lol@Pek
brat ma Cyrixa 166+ goni pa Win98 (itaq rabi samo za Word pa kdaj pa kdaj gre na net)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

divac ::

Oče doma še vedno uporabla Intel 80486SX/25 MHz, ki je še brez matematičnega koprocesorja. Torej FP no go! Pa za tisto kar ga uporabla je več kot dost.

MaX ::

V službi uporablam 486, 386, pa še kakšna 286-ka se najde...Beat this..:D

||_^_|| ::

v naši trgovini mamo za kaso notebooka 386 25MHz:)

dex ::

delphi 4@pentium 100 z 16mb RAM...bruh bruh pa SLO izobraževalni sistem

Thomas ::

Kam gredo 2+ GHz Pentiumi? Obidejo Slovenijo?!

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

kuglvinkl ::

Nope, frend dela v nekem zdravstvenem zavodu (laboratoriji) in so nabavl nove P4 (ne vem kolk MHz)mašine z LCD-ji. Okoli 120 komadov...
Your focus determines your reallity

R0K ::

Moja punca ima P4 1.5Ghz z LCDjem :P ... pa se 256 DRR rama ...

... jst sm meu pa se prej pred kaka pol leta P133 ... 16MB ... kaj cem .. Win98 sem pa sopal gor ...

...drgac mamo pa se vedno v soli tut kaksno 486@80mhz, 8MB, manj kot 1MB graficna, 750HDD, ...

BAD!

Mercier ::

Nope, frend dela v nekem zdravstvenem zavodu (laboratoriji) in so nabavl nove P4 (ne vem kolk MHz)mašine z LCD-ji. Okoli 120 komadov...

Začenjam verjeti v nadnaravne pojave. Ko sem se odločal za študij, me je grozno vleklo na mikrobiologijo (takrat so prvo leto izvajali program). No, danes mi je jasno zakaj. :D

BaRtMaN ::

LOL!

No, najslabše ma še moj fotr k je v tem poslu. Sicer ma pa moj bivši sošolc iz osnovne eno 486/120 MHz, njegova sestra pa en 386. Za Stunt nabijat čist ql! :D

freserovski ::

jaz mam pa v peresnici najslabši računalnik, vendar obenem tudi ni najslabši, saj gre gor 10 številk, pa zmnoži v trenutku :D
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Neo32 ::

Na nasi sol mamo ene iz pamtiveka stare racunalnike 133mhz Pentiume, sfukane da bolj ne morjo bit. V vsakmu drugmu disketarju je zataknen svincnik, laufajo tko pocas, pa se en glup anti virusn program je gor da je to za popi*****. K przges racunalo (sploh ne vem ce mu luhko dam tak ime) umes luhko se enga pokadis in 100s ce hoc. Edina dobra stvar je v temu da majo hitro povezavo pa da delam z njim sam 9 ur tedensko.:D
Neo32 (c)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
738325 (5127) floyd1
»

Vaš prvi mlinček (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
868047 (5065) opeter
»

Kateri procesor imate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088424 (5825) GamingFish
»

vaše prvo računalo (strani: 1 2 3 )