Forum » Sedem umetnosti » Dr Dre Compton a Soundtrack 2015
Dr Dre Compton a Soundtrack 2015
WallSreet ::
A dejte no se kregat ker reper je boljsi, kot eni otroci. Ravno zarad takih retardiranih fanov me je ljudem prov sram povedat da poslusam rap.
Skratka v rapu je dost dobre muske, in Kendrick Lamar je vsekakor svetlejsa zvezda zadnje ere rap-a. Če tega ne prepoznaš ti noben ne more pomagat. Meni osebno ni neki top izvajalec, ima pa par komadov zares dobrih.
Oz. tole še dodam, je med tako močno medijsko eksponirano reperji eden najboljših, če ne najboljših glede vsebine, flowa, ideje itd. Sicer je pa cel Black hippy crew dobr.
Ti priporočan njegov mixtape S80 in še prej Overly Dedicated. Mislim, da je njegov cel katalog neverjeten...
Nekaj mojih najljubših:
Ta mi je še posebej všeč. Enostavno mojstrovina.
Malo za zamislit
In seveda vsi deli Heart-a 1,2,3 vsi trije izjemni!
Zanimivo, da je ta ki na začetku govori na koncu tudi umrl
Meni osebno zelo všeč. Kjer piše smrti.
Razlog zakaj je eden najboljših
In še moj verjetno, kar najljubši Keisha's Song . Me spominja na Pac-ov komad Brenda's got a baby
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()
Drugače pa mi je zakon tudi Ab Soul.
Če tole ni čisti rap potem ne vem...
Pa tudi tale je dober!
Če tole ni čisti rap potem ne vem...
Pa tudi tale je dober!
Ab Soul je hud
Ampak smo že preveč offtopic :D
Dobro bi bilo odpreti rap temo (ameriška scena). Sam nisem želel, ker vem da Slovenci ne poslušajo Ameriškega rapa vsaj ne v večini :)
Drugače pa še tale ob Soula
Zgodovina sprememb…
sandmodnigga ::
Kako lahko ti nekega Japončka/Kitajčka primerjaš z Kendricom in ostali Ameriškimi raparji ko pa se ta Jun Seba zgleduje po njih lol.
Hmm, tip ki sam sebi piše muziko vs. tip, ki mu drugi pišejo obupne tekste + obupno muzko? Oh, ta osebek je bil na sceni še preden je ta Kendrick prilezel iz mamine pičketine. Delal je unique hip hop in všečen hip hop (tako imenovani jazz-hop)?
Si kdaj slišal za jazz-hop? Never? Nevermind.
Kendreck Lamar je tehnično, tekstovno, v vseh raperskih prvinah svetlobna leta pred dotičnim MC-jem.
Objasnil! +1
Janez Janša je tehnično, tekstovno, v vseh političnih prvinah svetlobna leta pred dotičnim politikom.
Objasnil! +1
Namesto Janez Janša lahko vstaviš ime in priimek bilokaterega osebka, ki ga hočeš zagovarjati. S tem, da je objasnilo objasnilo samega sebe.
"I am god, therefor i'm god" ni ravno vrhunec inteligence.
Že to, da glasbe nisi niti poslušal te označi za izmečka. Jas sem glasbo od teh nigrjev vsaj poslušal. Niso bili kaj novega na sceni. A ti šarlantanski maestro od poznavalca hip hopa pa si ne upaš zavrteti po en komad od vseh mojih naštetih izvajalcev?
Res, tvoje besede so res omembe vredne. Nekako tako kot Ice Cube pravi
"So don't follow me up and down your market. or your little chop suey ass will be a target. So pay your respects to the black fist or we'll burn your store right down to a crisp."
Takšno diskriminacijo smo pustili nekateri ljudje v prejšnjem stoletju.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: starboi ()
Hmm, tip ki sam sebi piše muziko vs. tip, ki mu drugi pišejo obupne tekste + obupno muzko? Oh, ta osebek je bil na sceni še preden je ta Kendrick prilezel iz mamine pičketine. Delal je unique hip hop in všečen hip hop (tako imenovani jazz-hop)?
Pa s kom jaz tule debatiram no?
Človek pa kdo mu piše besedila? Ti? Tisti Japonček? Pa, kaj bluziš nekaj na pamet... Kendrick je poleg J.Cole trenutno edini, ki sam piše besedila. Kendrick je v bistvu vstopil v igro s tem, da je drugim pisal besedila, če še tega ne veš (jasno, da ne glede na to kakšne budaleštine pišeš)
Ti res nimaš pojma o rap glasbi in se mi niti več ne da s teboj prerekati, ker se vidi, da si ga začel poslušati prejšnje leto.
Delal je unique hip hop in všečen hip hop (tako imenovani jazz-hop)?
Japonček ni delal unique rapa, ker je kopiral Američane tako kot vsi po svetu tako, da ne bluzi. Če nebi bilo Američanov in Ameriškega rapa bi tisti tvoj Japonček igral v kakšnem Japonskem šovu in ne bi rapp-al, verjemi. On je neka slabša kopija pravih Ameriških raparjev. Prav tako ostali Srbski, Slovenski wanabe raparji, ki bluzijo in so v nekem svojem namišljenem svetu. No temu jaz ne pravim glasba ampak duvanje...
Pa s kom jaz tule debatiram no?
Človek pa kdo mu piše besedila? Ti? Tisti Japonček? Pa, kaj bluziš nekaj na pamet... Kendrick je poleg J.Cole trenutno edini, ki sam piše besedila. Kendrick je v bistvu vstopil v igro s tem, da je drugim pisal besedila, če še tega ne veš (jasno, da ne glede na to kakšne budaleštine pišeš)
Ti res nimaš pojma o rap glasbi in se mi niti več ne da s teboj prerekati, ker se vidi, da si ga začel poslušati prejšnje leto.
Delal je unique hip hop in všečen hip hop (tako imenovani jazz-hop)?
Japonček ni delal unique rapa, ker je kopiral Američane tako kot vsi po svetu tako, da ne bluzi. Če nebi bilo Američanov in Ameriškega rapa bi tisti tvoj Japonček igral v kakšnem Japonskem šovu in ne bi rapp-al, verjemi. On je neka slabša kopija pravih Ameriških raparjev. Prav tako ostali Srbski, Slovenski wanabe raparji, ki bluzijo in so v nekem svojem namišljenem svetu. No temu jaz ne pravim glasba ampak duvanje...
Zgodovina sprememb…
Novi komad Anderson Paaka je odličen. Anderson Paak je bil na albumu Compton in to na štirih komadih... za tiste, ki ne vedo...
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 107 108 109 110 )Oddelek: Sedem umetnosti | 557214 (216) | TucoX |
» | Milenijska glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14421 (12798) | Machete |
» | WB - Glupe Pičke videospotOddelek: Sedem umetnosti | 4270 (3060) | m0LN4r |
» | SLO rap (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15598 (8624) | benc_gedo |
» | Katero muziko poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12297 (8603) | AmokRun |