Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z windowsi !! nujno
Problemi z windowsi !! nujno
ko_mar ::
Jaz imam pa eno zelo neprijetno napako ali nekaj takšnega in sicer mi po nekaj časa ko prižgem računalnik windowse(xp) zelo dolgo nalaga. Na koncu pa jih sploh ne naloži. Zato restartam računalnik ter mi pride do dosa naprej pa ne, zato moram ponovno naložiti windovse in čez nekaj časa se vse spet ponovi.
Prosim pomagajte kajti sem že zelo obupan!
hvala
Prosim pomagajte kajti sem že zelo obupan!
hvala
- polepsal: OmegaBlue ()
StratOS ::
Hja z tako nadzornim opisom in informacijami je lahko več možnosti. Daj še bolj specificiraj stvari.
Mogoče je problem z kakšnim gonilnikom oz. sistemsko datoteko pri zagonu. Probaj step by step boot in preglej bootlog datoteko ob zapisu (dodatna opcija /bootlog v boot.ini konfiguraciji zagona Xp-jev).
Za pospešitev boot-a sistema ti priporočam bootvis.
Mogoče je problem z kakšnim gonilnikom oz. sistemsko datoteko pri zagonu. Probaj step by step boot in preglej bootlog datoteko ob zapisu (dodatna opcija /bootlog v boot.ini konfiguraciji zagona Xp-jev).
Za pospešitev boot-a sistema ti priporočam bootvis.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
butcher ::
sorči, ampak bi si mal sposodil temo...
ko sem instaliral winse, se je pri vnosu imena računalnika pojavil tiskarski škrat... npr. ime računalnika je namesto BUTCHER --> BUTHCER...
kje se da to popraviti...
ko sem instaliral winse, se je pri vnosu imena računalnika pojavil tiskarski škrat... npr. ime računalnika je namesto BUTCHER --> BUTHCER...
kje se da to popraviti...
butcher ::
šele zdele dojel da si zgornmu nasvetam ne pomagam zelo veliko...
Da se malo bolj natančno definiram: po pritisku Start+Pause se ti odpre okno System properties-General, tam imaš izpisane razne podatke. med drugim tudi to, na koga je registriran računalnik.
Rad bi spremenil TA IME na katerega je registriran, ker sem se zatipkal ;)
hvala
Da se malo bolj natančno definiram: po pritisku Start+Pause se ti odpre okno System properties-General, tam imaš izpisane razne podatke. med drugim tudi to, na koga je registriran računalnik.
Rad bi spremenil TA IME na katerega je registriran, ker sem se zatipkal ;)
hvala
smetko ::
V registru spremeni ključ "RegisteredOwner" v razdelku HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\
To velja za windows XP
To velja za windows XP
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Upravitelj opravil ne meriOddelek: Pomoč in nasveti | 1982 (1172) | darexx |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16710 (8249) | Gapi |
» | [Windows][XP] Zakaj po zagonu traja še par minut, da vse normalno dela?Oddelek: Operacijski sistemi | 2532 (1851) | bluefish |
» | [Windows][XP] Nenormalno dolg zagonOddelek: Operacijski sistemi | 1751 (1497) | StratOS |
» | Stalno resetiranje xpOddelek: Operacijski sistemi | 1492 (1261) | Beernarrd |