Forum » Programska oprema » Particijski program za visto
Particijski program za visto
Phoebus ::
Torej, problem imam sledeč- na mašini sem imel linux na prvi particiji in visto na drugi. Odločil sem se, da bi imel na tej mašini le visto, torej odstranil linux particijo, premaknil win na začetek in jo raztegnil "do konca" diska.
Najmanjši problem s partition magic, ampak 8.1 ki ga imam ne zna delat z vistinimi particijami. Isto mi javi (da je particijska tabela "sesuta") qparted v zadnjem knoppixu.
Vista naj bi sicer znala sama širit particijo, ampak le v desno- ne zna se pa premaknit na začetek diska.
Tako imam zdaj problem, da imam 30giga na "levi" (začetku), nimam pa programa, da bi NTFS od viste razširil čez cel disk.
Pozna kdo kak program ki bi to naredil? Je kak popatchan parted, partition magic ki zna to?
Najmanjši problem s partition magic, ampak 8.1 ki ga imam ne zna delat z vistinimi particijami. Isto mi javi (da je particijska tabela "sesuta") qparted v zadnjem knoppixu.
Vista naj bi sicer znala sama širit particijo, ampak le v desno- ne zna se pa premaknit na začetek diska.
Tako imam zdaj problem, da imam 30giga na "levi" (začetku), nimam pa programa, da bi NTFS od viste razširil čez cel disk.
Pozna kdo kak program ki bi to naredil? Je kak popatchan parted, partition magic ki zna to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4941 (3923) | Dejk0 |
» | Nerealna kapaciteta diska ob instaliranju OSOddelek: Operacijski sistemi | 1776 (1321) | bluefish |
» | Ne igrajte se s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 2772 (1944) | drejc |
» | WD 160GB SATA II in Windows Vista težaveOddelek: Strojna oprema | 921 (841) | B_U_R_I |
» | kako prestaviti particijoOddelek: Programska oprema | 1075 (960) | Jozek82 |