Forum » Programska oprema » Nero Cover Designer
Nero Cover Designer
msenjur ::
Kako bi spravil vec spiskov komadov na en a4 format? K tm mi vedno da moznost za samo enega! Pol gre 3/4 A4 lista v nič... a se da to kje naštimat da bi prišli lepo 4 spiski komadov na en list? Al pa če kakšen drug program to omogoča...???
Valentin ::
Ali se se v Cover Designerju da spremeniti meje slike oz. tiskanja (notranji in zunanji obroč) za CD (disk)?
Jaz te možnosti ne najdem...
Jaz te možnosti ne najdem...
msenjur ::
sam v corelu je zoprno ker ne mores komadov exportirat iz nerota! jest sm si zrihtal takole: MusicCollector, (tam si kao delas arhive cd), in tam prebere text iz CD (komadi), in pol to exportiram v .txt, (odprem v notepadu), in potem save v file, in pol imam v excelu lepo oblikovano obrazec, open in se samo postavi, st. komad, avtor, naslov, čas... ampak to imam sam za v knjigi cd, za zraven cd, nimam narejen platnic, pa oblika cd, pa to... ampak sej ce prides do excela, pol lahko to tud v Corela spravis, in se tam naprej igras...
Valentin ::
Ah ne, sej je Nero čist zadovoljiv.
Kar se mojga problema tiče, je blo treba sam tapravo vrsto 'papirja' izbrat...
Kar se mojga problema tiče, je blo treba sam tapravo vrsto 'papirja' izbrat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos iz Corel Draw 12 v sliko ?!Oddelek: Programska oprema | 1586 (1519) | ender |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8321 (8207) | perci |
» | Spiski komadov-filevOddelek: Programska oprema | 1167 (1025) | msenjur |
» | Potrebujem milimeterski papir!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7562 (7275) | bili_39 |
» | Program za skiciranje matematičnih funkcijOddelek: Programska oprema | 2252 (2109) | Aspirinix |