Forum » Programska oprema » Bluetooth & Win Xp SP2
Bluetooth & Win Xp SP2
sonyboy ::
Zdravo!!!
Imam velike težave z Bluetoothom in Win Xp SP2. Imam Jahtov bluetoth kateri je na Win Xp s SP1 deloval brez vsakih problemov. Problem nastane pri Win Xp s SP2, kateri imajo že vgrajene gonilnike za Bluetooth. A mogoče kdo ve kako bi lahko te gonilnike od microsofta izključil in namestil WIDCOMM gonilnike, katere sem uporabljal pri SP1?
Ker bom zivce izgubil kaj teli vgrajeni gonilniki delajo...
npr... dodam novo napravo (dlančnik Hp Ipaq 5450) vse lepo prepozna potem pa prihodne pa odhodne porte pa kr neke vlke cifre, katerih ne morem izbrat potem v microsoftovem ActiveSync za povezavo... Pri Sp1 ni bilo teh težav...
druga težava je pa ta, kr neki zajoka, če dodam pod naprave še nokio 6600 (samo omogočen dostop, pa da izbere comporte za nokio) in javi error...
Prosim za vsak odgovor, ki bi mi lahko pomagal.
Imam velike težave z Bluetoothom in Win Xp SP2. Imam Jahtov bluetoth kateri je na Win Xp s SP1 deloval brez vsakih problemov. Problem nastane pri Win Xp s SP2, kateri imajo že vgrajene gonilnike za Bluetooth. A mogoče kdo ve kako bi lahko te gonilnike od microsofta izključil in namestil WIDCOMM gonilnike, katere sem uporabljal pri SP1?
Ker bom zivce izgubil kaj teli vgrajeni gonilniki delajo...
npr... dodam novo napravo (dlančnik Hp Ipaq 5450) vse lepo prepozna potem pa prihodne pa odhodne porte pa kr neke vlke cifre, katerih ne morem izbrat potem v microsoftovem ActiveSync za povezavo... Pri Sp1 ni bilo teh težav...
druga težava je pa ta, kr neki zajoka, če dodam pod naprave še nokio 6600 (samo omogočen dostop, pa da izbere comporte za nokio) in javi error...
Prosim za vsak odgovor, ki bi mi lahko pomagal.
SonyBoy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalec 2x150-170WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1673 (1277) | b3wk |
» | Instalacija win XP na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2109 (1852) | c00L3r |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47674 (21351) | R33D3M33R |
» | HTML v PdfOddelek: Programska oprema | 1888 (1783) | Fukomuko |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2467 (2126) | harvey |