Forum » Operacijski sistemi » problem z SP2
problem z SP2
jimi8887 ::
Vem, da je bilo že ogromno govora o Windows XP Service pack 2, ampak jaz imam en res čuden primer:
Imel sem probleme z računalnikom in sem še enkrat namestil Win XP, ne da bi formatiral disk. Potem sem inštaliral potrebne gonilnike za osnovno ploščo, grafično kartico in monitor, ampak se mi je zalomilo pri nadgradnji na Service pack 2. Na istem računalniku sem že imel inštaliran SP2 (ista serijska WIn XP). Sedaj mi pa noče inštalirat SP2 (ustavi se med inštlacijo - "Running processes before install").
Je verjetno zato, ker so še vedno nameščene nadgradnje za XP (v Add/Remove programs)? Hotel sem jih zbrisat, sam potem napiše, da nekateri programi morda ne bodo delovali pravilno in js si ne želim še več problemov, kot jih imam.
Hvala
Imel sem probleme z računalnikom in sem še enkrat namestil Win XP, ne da bi formatiral disk. Potem sem inštaliral potrebne gonilnike za osnovno ploščo, grafično kartico in monitor, ampak se mi je zalomilo pri nadgradnji na Service pack 2. Na istem računalniku sem že imel inštaliran SP2 (ista serijska WIn XP). Sedaj mi pa noče inštalirat SP2 (ustavi se med inštlacijo - "Running processes before install").
Je verjetno zato, ker so še vedno nameščene nadgradnje za XP (v Add/Remove programs)? Hotel sem jih zbrisat, sam potem napiše, da nekateri programi morda ne bodo delovali pravilno in js si ne želim še več problemov, kot jih imam.
Hvala
Tr0n ::
Updejtaj preko Windows Update in ti bo napisalo, ce rabis SP2 ali ne.
Drugace se pa pise "Problem s SP2". :)
Drugace se pa pise "Problem s SP2". :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10622 (5043) | bluefish |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2302 (1876) | Jakka |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47609 (21286) | R33D3M33R |
» | Manjši popravke za uporabnike Windows FirewallOddelek: Novice / Varnost | 3429 (2893) | denial |
» | Proklik???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2271 (2075) | Klemenn |