Forum » Programiranje » spet ssem na zacetku. Help e
spet ssem na zacetku. Help e
spacejam ::
iskl sem kje bi lahko dobil en primitivno narejeno strav v flesu tako da bi lazj rezumel kako se tocno vse skupaj povezuje da dela prav kot zelis. v bistvu me zanima najvec kako naredim da ko zacne stvar delat da se pojavi pikica in crta cez celo stran (vodoravna) sem naredu pol od tam naprej kako naj se odpre v verticalni smeri v okno ki se premakne v kot in iz njega se prikaze rob in nato na robu zgoraj je piavi menu lune v obliki lune po nekakem vrstem redu tipk 1-5 ( gumbe sem ze naredu) in pol kako se prikaze kako stvar v tem robu ko pritisnes na doloceni gumb ( nekaj sem ze poskusil nekako kot en roll bar ) se mucim postekat ze en teden pa sem sevedno tak ko prej zato hvala vsem ki mi boste lahko svetovali z predlogi stranmi in helpi z neta .
pa se to ce naredim vsak objekt posebej pol v koncni fazi jih lahko zdruzim
10x to all
pa se to ce naredim vsak objekt posebej pol v koncni fazi jih lahko zdruzim
10x to all
Space-jam Team & Co.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345160 (4297) | sunniegoldie |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21748 (6013) | neocodexx |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49300 (42250) | Tr0n |
» | Forme na 1000 načinovOddelek: Izdelava spletišč | 2308 (1764) | roli |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1988 (1855) | Bela01 |