Forum » Pomoč in nasveti » Msn live messenger & firewall
Msn live messenger & firewall
Sedlarko ::
Jah zadeva je taka....uporabljam msn live messenger..priklopljen sem na w-lan, odprte imam vse porte na routerju prav tako windows firewall(omogoči - da) ampak ko pošiljam datoteke mi v opravilni vrstici še vedno kaže "zakaj je prenos počasen, če hočete izvedeti kliknite tukaj"
Firewall ima tukaj nekaj vmes in NE vem. Probal sem vse mogoče, če mi lahko kdo na kakšen način pomaga, mogoče ve za kakšne porte ali kaj bi lepo prosil.
Hvala!
Klemen
Firewall ima tukaj nekaj vmes in NE vem. Probal sem vse mogoče, če mi lahko kdo na kakšen način pomaga, mogoče ve za kakšne porte ali kaj bi lepo prosil.
Hvala!
Klemen
jan01 ::
/.../odprte imam vse porten na routerju/.../
A kar nastavljen imaš rang od 1-65535? Upam, da ne...
1. ali izklopni dhcp ali pa nastavi, da tvoj mac vedno dobi isti ip npr 192.168.1.55(in tega tudi nastavi na network connection pri windowsu)
2. v routerju za svoj ip odpri za msn 6891 6900 tcp
A kar nastavljen imaš rang od 1-65535? Upam, da ne...
1. ali izklopni dhcp ali pa nastavi, da tvoj mac vedno dobi isti ip npr 192.168.1.55(in tega tudi nastavi na network connection pri windowsu)
2. v routerju za svoj ip odpri za msn 6891 6900 tcp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4400 (2346) | schorpion |
» | Vprašanje - torrent in preobremenitev routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 3919 (3700) | OmegaBlue |
» | Wake-on Lan po internetu preko usmerjevalnika (router)Oddelek: Omrežja in internet | 1826 (1547) | WhiteWolf |
» | iptables + forwardOddelek: Operacijski sistemi | 2351 (1926) | tx-z |
» | ne gre vspostavit glasovne povezave preko messengerjaOddelek: Programska oprema | 1177 (1045) | primozn |