Forum » Pomoč in nasveti » Nujno pomoč za grafo, ne vem če upam narediti sam!
Nujno pomoč za grafo, ne vem če upam narediti sam!
mkonci ::
Živjo,
Nujno bi rabil pomoč pri ponovnem fleshanju grafe GIGABYTE Radeon X1600PRO.
Ko sem jo pred 14 dnevi flešal sam mi je ratal vse skupi zaflešat ne vem kako, naredilo se je celo to da mi je zmešalo celo bios na plati!!! Zdej sem dobil vse skupi nazaj iz servisa in PROSIM ZA POMOČ, da ne naredim iste napake še enkrat.
Priskrbel sem si PCI grafično, tako da zdej comp laufa na tej grafi. Mi lahko prosim napišete kako naj se lotim ponovnega flashanja, da ne naredim nobene škode več????
Kolikšna je možnost da še enkrat sf... plato?
POMOČ
Nujno bi rabil pomoč pri ponovnem fleshanju grafe GIGABYTE Radeon X1600PRO.
Ko sem jo pred 14 dnevi flešal sam mi je ratal vse skupi zaflešat ne vem kako, naredilo se je celo to da mi je zmešalo celo bios na plati!!! Zdej sem dobil vse skupi nazaj iz servisa in PROSIM ZA POMOČ, da ne naredim iste napake še enkrat.
Priskrbel sem si PCI grafično, tako da zdej comp laufa na tej grafi. Mi lahko prosim napišete kako naj se lotim ponovnega flashanja, da ne naredim nobene škode več????
Kolikšna je možnost da še enkrat sf... plato?
POMOČ
Jah problem je da mi je sistem crkoval, zato sem menil da je grafa. Ratal mi je da sem jo zaflashal .
Tko da je zdej grafa brez biosa!!!
Ne vem kako naprej!
Tko da je zdej grafa brez biosa!!!
Ne vem kako naprej!
Verjemi tudi jaz bi raje videl da nebi vedel za ta problem
Na grafo sem dajal nov bios pa je še matična nekak crknila, kako to paše skupaj ne vem.
Na grafo sem dajal nov bios pa je še matična nekak crknila, kako to paše skupaj ne vem.
`ripper` ::
mislim da moraš problem nedelovanja iskat nekje drugje kot v tem, da bos flesal graficno...malce bolj opisi tretnutne tezave, pa bomo vidli v kaj se usmeri pri odpravljanju tezav
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
prix ::
ce si jo zafleshal :) omg ker izraz :D pac dobi nekje drugo pci(-e) kartico. Obe kartici vstavi naekrat v sistem in potem z delujočo boš gledal kaj delš ko boš na "zafleshano" nanovo nalozil originalni bios.
HF
HF
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prix ()
prix: To sem poizkušal, vendar brez uspeha, ker ni hotel računalnik iti naprej. (Samo ventilator na procesorju se je vrtel, disketnika ni hotel zagnati.) No sej to sem pol uredil ko mi je en fejst dec iz tega foruma priskočil na pomoč in mi kartico spet oživel.
Kar se tiče tistega problema glede crkovanja se je tudi nekako rešlo. Posnel sem nove driverje OMEGA in zdej dela.
Imam pa še eno vprašanje, zakaj mi tv-out na TV-ju prikazuje črno-belo sliko? Kako se da to odpraviti?
Lp ; Matej
Kar se tiče tistega problema glede crkovanja se je tudi nekako rešlo. Posnel sem nove driverje OMEGA in zdej dela.
Imam pa še eno vprašanje, zakaj mi tv-out na TV-ju prikazuje črno-belo sliko? Kako se da to odpraviti?
Lp ; Matej
Ok, rešu sem tud problem z črno belim. V drajverjih je blo naštiman na NTFS, pa sem spremenu na PAL-B, in zdej dela!
`ripper` ::
...
bibl bubl babl ble
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | X800GTO~2 prihaja... (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Navijanje | 41950 (19935) | Dragon14 |
» | Odklepanje 6800LE ozeroma mod. v 6800GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8157 (5491) | Alesi |
» | Ne že spet ta tema...rabim pomoč pri fleshanju karticeOddelek: Navijanje | 1632 (1362) | Caligula |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9641 (5616) | Tilen |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4401 (3265) | Tilen |