Forum » Strojna oprema » System Information Tool
System Information Tool
JamesBond ::
Zdravo!
Mene pa zanima, kaj mislite, kero je najbolšo orodje za zbiranje informacij o sistemu - software, hardware pa da zapiše vse skup v tekst fajl? Ponavadi sem za te zadeve uporabljal Sandro, ampak rabil bi nekaj dosti enostavnejšega, da se en exe fajl požene, zbere informacije in jih zapiše v fajl. Trotl proof. Brez 1000 modulov pa nastavitev. Ma kdo kaj v mislih?
Hvala.
Mene pa zanima, kaj mislite, kero je najbolšo orodje za zbiranje informacij o sistemu - software, hardware pa da zapiše vse skup v tekst fajl? Ponavadi sem za te zadeve uporabljal Sandro, ampak rabil bi nekaj dosti enostavnejšega, da se en exe fajl požene, zbere informacije in jih zapiše v fajl. Trotl proof. Brez 1000 modulov pa nastavitev. Ma kdo kaj v mislih?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SQL problemOddelek: Programiranje | 1687 (1305) | win64 |
» | Najbolj okuženi Windows XP, najmanj Windows 7Oddelek: Novice / Varnost | 8738 (7113) | vir |
» | Kategorizacija netbookov po Microsoftovo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7510 (5976) | MrStein |
» | Možnost izgube podatkov pri uporabi ext4Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4631 (3501) | KoKi |
» | Pododobitev BIOS-a na DELL Latitude CPi brez baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (1006) | Pentium |