Forum » Operacijski sistemi » explorer in MSN
explorer in MSN
orescek ::
Evo mam dva malo čudna problema, katera ne znam razrešit
Prvi je za exprorel v win XP:
Stvar je taka da tko med delom zgine orodna vrstica(tista k ma START gumb - mogoče se ji reče opravilna vrstica ali START vrstica)
V bistvu zgine vse z ekrana. Pomagata le dve rešitvi ali reset, ali pa da preko task managerja popiščem explorer.exe in ga poženem.
Potem deluje normalno ali pa tudi ne(zane delati sam računalnik zelo počasi).
Kaka ideja?
Za MSN pa je:
Ko se logiram v MSN mi zmerja prijavi tole(pojavlja pa se tudi kar tako malo med tem ko sem logiran):
Your current security setings prohibit running ActiveX controls on this page. As a resoult, the page may not display correctly.
načeloma MSN deluje normalno vendar pa moti in nimam pa pojma kako naj to razrešim.
Prvi je za exprorel v win XP:
Stvar je taka da tko med delom zgine orodna vrstica(tista k ma START gumb - mogoče se ji reče opravilna vrstica ali START vrstica)
V bistvu zgine vse z ekrana. Pomagata le dve rešitvi ali reset, ali pa da preko task managerja popiščem explorer.exe in ga poženem.
Potem deluje normalno ali pa tudi ne(zane delati sam računalnik zelo počasi).
Kaka ideja?
Za MSN pa je:
Ko se logiram v MSN mi zmerja prijavi tole(pojavlja pa se tudi kar tako malo med tem ko sem logiran):
Your current security setings prohibit running ActiveX controls on this page. As a resoult, the page may not display correctly.
načeloma MSN deluje normalno vendar pa moti in nimam pa pojma kako naj to razrešim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | peščena ura v meniju start?!?!?!?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1708 (1487) | cekr |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2044 (1678) | dannyxp |
» | Namizja niOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (892) | jrtjtejtt |
» | komercalizacija operacijskega sistema (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7761 (6124) | buneech |
» | WRT54G v5.0Oddelek: Omrežja in internet | 2550 (1763) | luser2 |