» »

Sesuvanje diska

Sesuvanje diska

Dodge ::

Lep pozdrav,
pišem glede težave, ki jo imam z računalnikom.Po domače povedano se mi je sesu disk, katerega sem zamenjal...dejansko sem dal notri popolnoma nov tovarniški disk, vendar pa se mi je po dobrem dnevu delovanja sesu tudi ta disk...stvar, ki me zanima pa je, kje bi lahko bil še problem, ker sumim da je težava nekje drugje v računalniku (RAM,procesor, itd.).

Najlepša hvala za vašo pomoč!
Lep pozdrav , A.Š.

Dodge ::

Aja...no morda lahko dodam se to, da sem na na nov disk normalno instaliral XP-je itd. in je naceloma vse delovalo ok...ampak zal samo slab dan...potem pa spet na 1x prizgem racunalnik in pise nekaj v smislu "read boot file from IDE..ok" potem pa nekako ostane samo pri tem...naprej se zal nic ne premakne :-(
Lep pozdrav , A.Š.

sidd ::

Si probal ponovno namestit xp-je? Drugače pa je kolega mel podoben problem, mu je crknil sata čip, pa je mogel na ide prešaltat. Ni se mu zbotal sistem. Aja, pa prej sprobal j drugem rač. zadevo!
no idea for signature
signed
I

Dodge ::

Hmm no ja sej nekako sm prejšni disk, ki je crknu probu na drugmu računalniku in je res pač dobesedno crknu...samo tuki se mi pa zdi, da neki drugega štrajka, glede na to, da je sistem delal še slab dan ne...resno sumim da je šel kakšen čip, mogoče kej tut ram nagaja...ne vem...tko da hvala lepa za predlog bom poskusil.
Lep pozdrav , A.Š.

amigo_no1 ::

Napajalnik bo.

Dodge ::

Hmm najlepša hvala...nekako glede na predloge, ki jih bom dobil se bom hierarhicno lotil problema, pač glede na to, da take težave še nisem imel, potem bom pa videl kako pa kaj oziroma kje bo problem.

Najlepša hvala za vse dosedanje informacije.
Lep pozdrav , A.Š.

sidd ::

tud zelo možno da je napajalnik kriv. Pozabil da je kolega tud to menjal. Če maš kak volt meter al pa kaj probaj zmerit napetosti! Pri kolegu so bile okoli 5% pravi vrednosti....
no idea for signature
signed
I


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere komponente za pisarniški računalnik - SSD disk da ali ne? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5911332 (10232) gruntfürmich
»

Ko dekle kupuje računalnik (prošnja)

Oddelek: Kaj kupiti
476004 (4487) klinker
»

Računalnik ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
253398 (3031) Fif55
»

samodejno rebootanje računala

Oddelek: Pomoč in nasveti
191501 (1181) primmy
»

svchost.exe

Oddelek: Pomoč in nasveti
253521 (2545) Mr.B

Več podobnih tem