» »

Ekran mrkne, računalnik prižgan.

Ekran mrkne, računalnik prižgan.

KamiKaze ::

Se vam je že kdaj zgodilo to da ste bili sredi igranja igre oškodovani s tem, da se vam je monitor vgasno računalnik pa je bil prižgan dalje?.. Upam, da ne kajti meni se je to dogajalo od samega začetka ko smo kupli monitor (LCD, LG). Sedaj (danes), ko sem si kupil novo grafično kartico se mi to dogaja zelo pogosto. Vsakič ko pride do napora oz. takrat ko da grafična moč v računalnik al kak naj rečem. Recimo ko me človek začne strelat pa to.. Dobil pa sem 7600 GT in je ful dora. Windows dela normalno, popizdevam pa ko se mi zgodi to, ker je res taka brezvezna napaka in sploh ne moreš resetirat računalnika na silo, celo držat morn tipko za izklop in počakat kar nekaj cajta da ga lahko prižgem nazaj.
Upam, da je kdo razumel za kako napako gre. Pa če mi lahko kdo pomaga. Mam pa dva priklučka na monitoru (DVI, analog). Hm..Res ne vem kdo je krivec.
V vsakem primeru pa gre ju3 na novo windows gor.

Lp, in PROSIM za pomoč:'(

KamiKaze

johnny20 ::

Imam skoraj identično težavo. Meni računalnik deluje brezhibno, in samo ko zaženem 3D igre se mi ekran ugasne računalnik se pa sam resetira in ne pride več v windows ampak samo stoji pri miru. Obupno sprašujem naokoli vendar brez uspeha.

Robyx ::

Mogoče je vzrok za težave napajalnik;)

johnny20 ::

Ne pa ni kriv napajalnik saj je računalnik deloval odlično preden sem ga prepihal, potem sem ga na novo zagnal in težave se pojavljajo samo pri 3D igrah.

McKacon ::

potem pa mal pocekiri grafo... temp. pa ce je kaksna umazana packa na samem vmesniku oz ce imas dodatno napajanje je tudi mozno da ima grafa slab stik... (z selotejp trakom ovijes parkrat okrog molex prklucka in malo popravis s skarjami) ali pa je cudesno izgubila svojo carobno moc:D


LP

KamiKaze ::

Ja. Sem uspel urediti. Tanovejše grafične imajo zraven dodaten kabel za napajanje. Tega sem moral povezat (grafična - napajalnik).
Zdaj dela normalno.

Hvala, lp

krneki0001 ::

Jst sm imel podoben probelm, ko se grafična tok pa tok segrela je mašina zmrznila in pomagal je samo še reset.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTX 770 Problem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
401961 (1384) m0LN4r
»

HD 4850 črn ekran

Oddelek: Pomoč in nasveti
271641 (1228) Pyr0Beast
»

Zanimiv problem z računalnikom

Oddelek: Pomoč in nasveti
182319 (1808) chrush
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421857 (1220) Mirč
»

Škart Inno GF 4 Ti 4200?

Oddelek: Strojna oprema
432368 (1312) LeQuack

Več podobnih tem