Forum » Izdelava spletišč » Težava s flash gumbi v Operi
Težava s flash gumbi v Operi
MihaFirst ::
Zdravo!
Odločil sem se, da bom mal nehal s CSS-jem in sem na spletni strani uporabil flash gumbe, ki jih ima dreamveaver. Težava je v tem, da je v Operi treba najprej enkrat kliknt na gumb da pol deluje roll over efekt. A se da kako nastavit, da bi stvar tudi v Operi delala kot dela v FF in IE?
Odločil sem se, da bom mal nehal s CSS-jem in sem na spletni strani uporabil flash gumbe, ki jih ima dreamveaver. Težava je v tem, da je v Operi treba najprej enkrat kliknt na gumb da pol deluje roll over efekt. A se da kako nastavit, da bi stvar tudi v Operi delala kot dela v FF in IE?
BluPhenix ::
Če si CSS uporabljal samo za gumbe, je bila to huda potrata, saj je namenjen več kot le delanju gumbov.
Glede opere pa, najbolje, da kaj pogledaš po njihovih forumih, lahko da je bug ali "feature".
Glede opere pa, najbolje, da kaj pogledaš po njihovih forumih, lahko da je bug ali "feature".
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
MihaFirst ::
Če si CSS uporabljal samo za gumbe, je bila to huda potrata, saj je namenjen več kot le delanju gumbov.
Vem, ampak zaenkrat bolj zaupam tabeli :D
racman1 ::
Mene pa zanima, kako je resen ta problem v FireFoxu in InternetExplorerju, da ni porebno predhodno kliknt, da aktiviras gumb?
isto je namrec ce je to movie clip al pa button. A bi mi prosm kdo razlozu kaj nj nardim da resim ta problem? Ali se odg skriva v CSS-ju? Hvala vsem za odgovore.
isto je namrec ce je to movie clip al pa button. A bi mi prosm kdo razlozu kaj nj nardim da resim ta problem? Ali se odg skriva v CSS-ju? Hvala vsem za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345128 (4265) | sunniegoldie |
» | Prikaži več gumbOddelek: Programiranje | 3295 (2712) | MrBrdo |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40268 (33858) | urban99 |
» | Internet Explorer 7 že na poti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7007 (6557) | Netrunner |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12702 (11895) | Ziga Dolhar |