Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se mi naloži samo do prijave v win potem zmrzne...
Računalnik se mi naloži samo do prijave v win potem zmrzne...
Quiksilver ::
Imam naslednji problem! Z neta sem povlekel crack za nfs carbon. Pa sem kliknu dvakrat na .exe file in mi je nod32 javil virus. Potem sem zbrisal datoteko. Ko sem naslednjič resetiral računalnik se mi naloži do prijave v windowse, ko kliknem na uporabniško ime se mi naloži samo slika na ozadju in potem zmrzne. Če pa kliknem shutdown pa isto zmrzne.
Sem probal formaterat disk pa mi zmeri najprej zažene trdi disk! Oziroma če imam trdi disk v biosu naštiman da mi ga naloži za cd/dvd predvajalnikom mi še vedno naloži najprej trdi disk. Če izklopim trdi disk pa mi normalno naloži menu iz windows cdja.
Zanima me če se da to kako odpravit oziroma če bi lahko rešil podatke z diska???
hvala za pomoč
Sem probal formaterat disk pa mi zmeri najprej zažene trdi disk! Oziroma če imam trdi disk v biosu naštiman da mi ga naloži za cd/dvd predvajalnikom mi še vedno naloži najprej trdi disk. Če izklopim trdi disk pa mi normalno naloži menu iz windows cdja.
Zanima me če se da to kako odpravit oziroma če bi lahko rešil podatke z diska???
hvala za pomoč
Quiksilver ::
Pritisnem F8 in se mi prikaže to da lahko izbiraš vendar mi smerne tipke ne delajo oziroma ne morm pridt na safe mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5567 (2138) | jahidtech |
» | Pc Win 10 zagon loada v nedogledOddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1583) | yyyeb |
» | Win 7/ Win 8 :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (831) | Lonsarg |
» | Napaka računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3732 (3002) | 333333 |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1175) | Meizu |