Forum » Igre » NHL problem
NHL problem
Slovencelj ::
Timmah ::
zivjo =)
problem je, da tvoji igralci prevec zasluzijo. prodati bos moral nekoga oziroma ga dati v minor team. to je nekaksna blokada, da nimas prevec zvezdnikov v teamu.
problem je, da tvoji igralci prevec zasluzijo. prodati bos moral nekoga oziroma ga dati v minor team. to je nekaksna blokada, da nimas prevec zvezdnikov v teamu.
donde esta francesca
Slovencelj ::
hm to sem tut jest mislu in sem že kr neki ljudi (iz minors) vn vrgu...
mogoče sem se zasral ko sem svojim igralcem dal ful keša ko sem podpisval novo pogodbo :P
A pomaga če jih vržem v free agency?
Spucal sem si celo ekipo samo še folk, ki je dejansko v linijah je ostal pa mi še vedno ne dela :(
mogoče sem se zasral ko sem svojim igralcem dal ful keša ko sem podpisval novo pogodbo :P
A pomaga če jih vržem v free agency?
Spucal sem si celo ekipo samo še folk, ki je dejansko v linijah je ostal pa mi še vedno ne dela :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slovencelj ()
Timmah ::
ja sej ravno v tistih igralcih je problem, da imajo prevelike place v vseh 4ih napadih. prodaj ali menjaj te igralce za nove z manj dohodka.
donde esta francesca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 204649 (101958) | Samael |
» | NBA 2K13 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9295 (7951) | Seljak |
» | Salzburg do izenačenja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5851 (4202) | Ejsi_Disi |
» | Real Madrid je božja ekipa!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7579 (6284) | _Mortal_ |
» | CM2001/2002Oddelek: Igre | 1698 (1487) | dela |