Forum » Igre » GTA 640x480... Ojoj
GTA 640x480... Ojoj
zcetrt ::
Pozdrav.
Tri do štirikrat letno me zagrabi, da grem igrat kakšno igrico, ko imam res preveč časa. In odločil sem se za GTA, ki sem ga nazadnje obrnil na mašini, kjer mi je vse štekalo. Zdaj pa inštaliram Vice City in želim na P4 3GHz in nvidii 5700Go s 128MB lastnega pomnilnika in 1GB rama sistemskega nastaviti resolucijo na kaj več kot 640x480. Računalnik mi namreč zmrzne, igra se sesuje in pridem nazaj v Windowse, ki so XP pro, sp2.
Kakšna ideja kako priti do delujoče, bolj človeške ločljivosti? Hvala.
Tri do štirikrat letno me zagrabi, da grem igrat kakšno igrico, ko imam res preveč časa. In odločil sem se za GTA, ki sem ga nazadnje obrnil na mašini, kjer mi je vse štekalo. Zdaj pa inštaliram Vice City in želim na P4 3GHz in nvidii 5700Go s 128MB lastnega pomnilnika in 1GB rama sistemskega nastaviti resolucijo na kaj več kot 640x480. Računalnik mi namreč zmrzne, igra se sesuje in pridem nazaj v Windowse, ki so XP pro, sp2.
Kakšna ideja kako priti do delujoče, bolj človeške ločljivosti? Hvala.
4.
strictom ::
Probaj ponovno inštalerati igro in driverje.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Orbit89 ::
Predvidevam da si sprobal na prenosniku, če je res GF 5700 GO in čisto možno da ti se sistem mčno pregreva (P4 3GHz VROČE!!!), zato najpej poskusi ugasnit ga za nekaj ur, potem pa, če imaš uzunaj ozračje pod ničlo, graš ven sprobat igrat in boš hitro videl če je res krivo pregrevanje.
LP
LP
Ne, ni pregrevanje. Obesi se namreč ne med igro ampak v trenutku, ko potrdim novo resolucijo ekrana v samem meniju Display Settings Gta-ja. Temperatura je normalna. V samih xp-jih preklapljam med resolucijami brez problemov.
4.
Bom z driverji porožljal, a jiih zaradi velikosti ne morem zloadati. Sem pa poskusil še z Max Paine 2 in teče na 1600x1200 z najvišjimi nastavitvami popolnoma tekoče. Hvala za nasvete. Max pa bo tudi poskrbel za prednovoleti "kill frenzy".
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri i3 1155 je najboljsi? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8574 (7263) | Blue3D |
» | GTA 4 grafika na HD 4870 1GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (1734) | JerryP |
» | Cenitev prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1041 (821) | zcetrt |
» | Grafična za 20kosovOddelek: Kaj kupiti | 1906 (1049) | RC14 |
» | Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)Oddelek: Kaj kupiti | 1278 (961) | SavoKovac |