» »

Ne mores verjeti!!!

Ne mores verjeti!!!

mazzo ::

Ok ne oglasam se glih kej pogosto>:D, ampak ce me kej res zuli pa napisem nov thread. Evo moj problem:
Prvega maja sem ko sem sel s kresa izgubil svoj GSM. Zjutraj cca. ob 9. uri ko sem opazil da ga ni sem poklicu na svojo stevilko in zaslisu nek zenski glas. Tok sem bil sokiran da se nekdo drug oglasa na moj GSM da sem kar odlozu. Ko sem posteku zadavo sem se zihr 30x klicu pa me je zmerja zavrnila klic (tist ki je najdla moj GSM). Pol sem se SMS poslov da nej prosim vrne GSM proti denarni nagradi pa se na radio sem dal isti oglas. Valda sem pol se na Mobitelu preklicu stevilko.
ZDEJ PA PAZITE:
Zvrecer me poklice brat, da je nekdo najdu moj GSM in jaz ful happy ampak da bi bilo prov ker mi ga je vrnu da mu kupim mobičuka:O:D>:D;(!!!!???????.
Ok sej sem zlo vesel da so mi vrnili GSM in jim je brat tudi dal eno Butelko in bombonjero in se jim zelo lepo zahvalil, AMPAK mobičuka!!!????8-O
Za povrh je pa se GSM ves zje******* okli mesta za SMS kartico in se vidi da so probal drugo kartico notri dat pa ni delel ker mam GSM polega SIMM kode se zaklenjen.
Sploh pa mi ni jasno zakaj so rabili od 9. ure do 19. ure da so poklicali da so najdli GSM?

Brat jim je rekel, da se boj jaz oglasil v petek, zato prosim za nasvete - kaj bi vi naredili oz. povedali na mojem mestu?

Najlepsa hvala za pomoc.

LP
Mazo
Pogledam ga, poduham, izpijem in pobruham!

Misak ::

Prvic: napako si naredil, da si prvic takoj odlozil >:D
Drugic: buteljko in bonboniero vs. Mobicuk
A se ti ne zdi da buteljka stane okol 2k (da ni glih najbolj pocen) +bomobniera je skupi 4k..mobicuka pa nabavs prek oglasnika za najvec 4,5k :D
Torej kaj se ti bolj splaca?
Tretjic: mogoce si pa ti mobitel "unicil", ker po moje nisi bil glih takrat pri sebi, ko si ga zgubil.
Cetrtic: rekel bi jim: hvala ker ste mi vrnili mobitel, bog vam bo to vse povrnil! >:D
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

Matek ::

Mislim, lepo bi blo, ampak tvoja dolžnost kupit mobučuka pa ni. Tko da se zahvali in naj ti dajo mobitel nazaj.>:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Simko ::

Bi ti svetoval kaj, če bi se ti malo bolj potrudil in vse skupaj lepše napisal, saj te nič ne razumem(nismo vsi v LJ oz. okolici gor rastli). ;((

mazzo ::

LordMisak you are an asshol......
Prvič: Ok je bla res napaka ampak to tud sam vem>:D
Drugič: za mobičuka (hočjo tistega za 15k SIT) je brat zvedel ko je že dobil mobitel (mobitel že imam doma) in jim je že dal buteljok in bombonjero v znak zahvale.
Tretjič: Nismo vsi "nabutani" za 1. maja. Jaz osebno se imam tudi brez alkota lahko zelo lepo.

Prosim za resne odgovore ne za nabiranje zvezdic!

LP
Mazo
Pogledam ga, poduham, izpijem in pobruham!

dizel ::

Ej, ne se zajebavat, tle je predvsem vprašanje človeške prijaznosti in ustrežljivosti. Pizda je folk prfuknjen, eno majhno uslugo nardi pa misle da mo morš pa zdej kar celo bajto kupit. Isto kot bi ti avto ukradli pa en joyride nardil ga pustil tam nekje, nekdo bi ga najdu pol bi pa od tebe zahteval pol miljona ker je avto velik vreden in ga je najdu. Ta družba gre resno u kura-c, prijaznih ljudi, ki bi bili pripravljeni kako dobro delo nardit, ljudi, ki so pošteni NI VEČ, vsi sam še gledajo kako bi te čim bolj nategnil in vsem se gre samo še za lastno RIT, vrednote ki so včasih kaj štele, jih že zdavnaj ni več, folk bi te za par jurjev tud ubil, tolk požrešni so ratal. Mažo izkazal si jim zahvalo, buteljka in bombonjera, je več kot lepa zahval... Najbolj grozno je pa to, da so si telefon hotl prisvojit (spizdit), pol so se pa verjetno usral, zdej pa še telefon za okol 15000 sit hočjo, banditi zaj.....

OZZY ::

he he dizel: Zelo dobro povedano. :D
Go with the flow.

Tajo ::

Se strinjam z Dizlom!!
Dodal pa bi le, da smo mi lahko boljši in
če najdemo GSM ga vrnemo, ne da pričakujemo protiuslugo...
Lep dan vam želim.:P
Live is what you make it

Huey P ::

Mislim, da je nagnusno že, ko je oni tip od mazzota "zahteval", da mu naj kupi mobičuka zato, ker ga je našel...
Joj,....


..::DOOM III: The Legacy::..

Misak ::

mazzo: napise se asshole>:D
In meni naj bi se slo za zvezdice? Povej, kok sem plačan, da imam to ubogo srebrno zvezdico? Torej? Moj odgovor je bil cist resno misljen. Mobicuka za 15k? prvic slisim... Ce imas mobitel ze doma - zakaj hudica bi jim karkoli placeval?????
Glede 1.maja... vecina proslavlja prvi maj s pijaco (da tudi jaz), vendar te nisem okronal, da si kronik ali karkoli ze... pac sem predvidevu (zgleda da slabo). Verjetno si ga zgubil, ker si se prevec zagledal v kaksno mladenko, ki te je ocarala (upss..spet narobe predvidevam).
Ne razumem poante, zakaj bi moral iti ti do njih, ce imas ze mobitel doma? A te bodo prisli na dom cakat, da jim prineses "nagrado"?
Nimajo pravice nicesar zahtevati, ce pa ti bodo najedali, pac poklici policijo... afterall it is your handy.
(`\'ˇ.¸(`\'ˇ.¸ ~ ¸.ˇ\'´)¸.ˇ\'´)
´ˇ.¸SloCartoon.net¸.ˇ`
(¸.ˇ\'´(¸.ˇ\'´ ~ `\'ˇ.¸)`\'ˇ.¸)

mazzo ::

Dizel, jackpot!!!
Tocno to sem hotel povedati.
LordMisak: hotel sem samo reci ne pisati stvari, ki so jasne (da ne bi smel odloziti) pa ne predvidevati da sem bil cisto "nabutan" za 1. maja. Da ne bo pomote: Tudi jaz kdaj kaj alkota konzumiram, samo ta dan ga pac nisem cisto nic. Valda vem kako je moj mobi izgleda in vem da prej ni bil cisto nic poskodovan okoli mesta za SIMM kartico.

Seveda, da mi glede na to da imam GSM za doma ni treba nic placati. Gre se samo za to da sem jaz v SMS ki sem ga poslal ko sem opazil da sem GSM izgubil napisal, da bom najditelju dal neko nagrado. To sem si jaz predstavljal kot neko simbolicno vsoto (buteljka) ker je bil najditelj toliko posten, da mi je GSM vrnil (kar pa sem meni zdi cisto normalno, da se nekaj kar ni tvojega vrne). In jaz budala sem zdej se toliko posten, da hocem besedo drzati in to nagrado tudi dati, cepraqv mislim da sem jo ze dal (meni osebno se zdi mnogo lepsa nagrada vino+bobonjera kot pa denar).
Postavlavlja se samo vprasaje ali se jim dolzan se kaj dati glede na to da sem obljubil nagrado ali si ne zasluzijo se tistega kar sem jim ze dal ker so pac pogoltni.

LP
Mazo

abcde7 ::

Lepo se jim zahval, mal jih postrež doma, tistmu k ga je najdu pa mu dej par jurjev-> pa reč mu, da kadarkoli bo rabu tud on pomoč da mu lahko pomagaš bla, bla!0:) To nared k je še najl pravičn!

abcde7 ::

Kva pa bi blo, če bi en človk denarnco najdu, ki bi imela polno keša! Recmo 100k! A bi poj ti tud mogu, tistmu, ki ti jo je vrnu dat denarnco s 80k? :\ Dal bi mu 10k nagrade, ker to je tvoj denar!

OZZY ::

Današnji folk je tak, da resno pričakuje v zahvalo, da je neko stvar najdu in vrnu da bo dubu v zahvalo ful veliko. Jest ti povem, da si dal že dost. To, da hočejo čukca za 15 jurjev je kapla čez rob in jez ne bi hotel z njim iveč imet nobenega opravka. Če si obljubil kako nagrado bi jim dal npr. 5 jurjev pa bi bilo. Ne pa kake buteljke in bombonjere. Sej jest bi bil tud z tem zadovoljen samo zgleda, da oni niso, ker so PREVEČ POŽRTNI. Tak folk pa ful sovražim.
Ker si dal obljubo o denarni nagradi pa bi se tega moral držati. Sicer ne glede tistega, kar zahtevajo.
Če je tvoj mujči zelo vreden potem jim daj ša kake 3-5 jurjev, da bojo dali mir. Če pa je iz paketa pa si svoje že opravil. Nikakor pa ne popusti njim, ki zahtevajo čuka za 15 jurjev. To je izkoriščanje.

Sploh pa to, da ti ženska ni hotela odgovarjat, ko je ugotovila, da kliče lastnik pove, DA BI GA OBDRŽALA, če ne bi bil še dodatno zaklenjen. Zato mislim, da si dal več kot preveč in naj bo tista bejba ali komurkoli si že dal candy in buteljko srečna/i, da so sploh kaj dobili.
Jest se sploh ne bi več pogovarjal z njimi in bi s tem bila zame stvar zaključena. Basta
Go with the flow.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prvi mobitel - se kdo spomne firme in modela? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9333379 (23917) DOOM_er
»

Sms ni prišel do naslovnika?

Oddelek: Mobilne tehnologije
4013240 (11766) kunigunda
»

Presenečen nad poštenostjo ljudi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
668478 (4227) Mipe
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512435 (8604) Azrael
»

Ko da moj fotr mobitel prat v pralni stroj

Oddelek: Loža
403247 (1904) Bass0

Več podobnih tem