Forum » Programska oprema » IE7-Ledolomilec Microsofta?
IE7-Ledolomilec Microsofta?
HyperKiller ::
Ko sem videl
sem se vprašal, ali je Yahoo pojedel norca, ali je IE7 varen brskalnik (WTF?) ?
Ga morda kdo uporablja?
PS: še vedno se držim OgnjeneLisice in Opere. Kdor misli da ne znam napisati resne teme ima prav, ker so resne teme prekomplicirane in bi se delno zlagal v vsakem stavku ki bi ga napisal. Lagat in pristranski pa ne maram bit.
sem se vprašal, ali je Yahoo pojedel norca, ali je IE7 varen brskalnik (WTF?) ?
Ga morda kdo uporablja?
PS: še vedno se držim OgnjeneLisice in Opere. Kdor misli da ne znam napisati resne teme ima prav, ker so resne teme prekomplicirane in bi se delno zlagal v vsakem stavku ki bi ga napisal. Lagat in pristranski pa ne maram bit.
- spremenil: Matek ()
kriko1 ::
Kje pa ti to napiše? Jaz ne vidim nikjer.
Vem pa da yahoo večkrat blokira dostop do maila uporabnikom opere, zato mi nasplošno smrdijo in jih ne uporabljam.
Vem pa da yahoo večkrat blokira dostop do maila uporabnikom opere, zato mi nasplošno smrdijo in jih ne uporabljam.
Azrael ::
Kot sem slišal od uporabnika Viste, torej IE7 v vsej svoji lepoti, Yahoo mail ne prepozna tega brskalnika, čeprav naj bi bile strani optimalizirane prav za IE7.
IMO veličastno zavožena reklamna kampanija.
IMO veličastno zavožena reklamna kampanija.
Nekoč je bil Slo-tech.
Azrael ::
>Čigava reklamna kampanija?
Od Yahoo, koga pa drugega.
Oglašujejo nekaj, kar jim ne dela. Hočejo biti in, izpadejo pa kot butci, ko nekomu z Visto in verjetno enako tudi z Win XP, ki ima IE7, stvari ne delajo, oziroma stran javlja nekaj o neznanem brskalniku, zraven pa pasica o IE7... LOLeki.
Od Yahoo, koga pa drugega.
Oglašujejo nekaj, kar jim ne dela. Hočejo biti in, izpadejo pa kot butci, ko nekomu z Visto in verjetno enako tudi z Win XP, ki ima IE7, stvari ne delajo, oziroma stran javlja nekaj o neznanem brskalniku, zraven pa pasica o IE7... LOLeki.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer vztrajno izgubljaOddelek: Novice / Brskalniki | 9070 (8039) | Mordecai |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14565 (10711) | bf4ed |
» | Firefox pospešuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9234 (7267) | Antares88 |
» | [Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5632 (5440) | snow |
» | Internet Explorer je najmanj varen brskalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 10905 (8686) | Matevžk |