» »

XP in radeon 7500 problem!!

XP in radeon 7500 problem!!

Stayerc ::

Kupil sem radeon 7500 in mi v Win XP, ko zazenem 3D mark 2001 masina enostavno zmrzne. Driverje sem naloszil iz ATI-jeve domace strani.
Ce ima kdo enak sistem in graficno, kako je resil problem?

Lp
  • spremenil: Stayerc ()

JLP ::

Se ostali podatki o sistemu bi pomagal. Na primer plata, RAM, OS in podobno. Čim več tem bolje. Drgač pa se prepričej da maš drajverje za čipset prov inštalirane, pa da so nastavitve u BIOSu prov naštelane. Probej prestavlat med AGP4x on in off. Probej ostale nastavitve u zvezi z grafiko ugašat pa pržigat an. Aja pa če si prej imel kako drugo kartico pol je najbol kr reinstall OSa nares da se drajverji od stare kartice ne vmešavajo.
Live long and prosper!

Maticno plosco imam ECS K7S5A preden sem nalozil gonilnike sem dal format c. tako, da ne vem kaj bi bilo narobe bom poskusil malo z razlicnimi nastavitvami. Ce ima kdo enako kartico naj pove kaksne ima nastavitve.
Nalozil sem tudi najnovejse SiS-ove AGP gonilnike 1.08d (ne vem, ce sem prav napisal).
RAM imam 256 DDR Hyundai

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Stayerc ()

Evo problem sem resil in sedaj novi problemi ;((.
V BIOSU sem moral nastaviti AGP 2x, ce nastavim na 4x potem mi frizne v 3D Marku.
No in tudi TV-out mi ne dela imam S-vhs vhod na TV-ju in tudi na kartici, ko ju prikljucim mi v opcijah za nastavitev kartice sploh ne omogoci TV.outa (tam kjer bi jo vklopil ne morem klikniti gor).

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784778 (3849) Veron
»

WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
74349128 (22630) AtaStrumf
»

Radeon 9500 in čudna slika (črtna koda)

422100 (1451) mi_c_ho
»

Ali ima kdo Radeona na BX plati?!

10956 (781) Lith
»

OpenGL za Kyro 2