Forum » Strojna oprema » Ali ima kdo Radeona na BX plati?!
Ali ima kdo Radeona na BX plati?!
Marjan ::
Kdorkoli?!
In ali imate / ste imeli zaradi tega kake probleme (nekompatibilnost)?
Ali so potrebne kake posebne nastavitve v BIOSu?
In ali imate / ste imeli zaradi tega kake probleme (nekompatibilnost)?
Ali so potrebne kake posebne nastavitve v BIOSu?
frudi ::
ne več, sem pa pred časom imel r8500 na abit bx6-v2 in je delal brez problema.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
buhica1 ::
Plata MSI BX Master, Celeron 1.2, 384 RAM-a, Sapphire Radeon 9000, dela kot urca...
LP Buhica
LP Buhica
ali3n ::
Abit BH6, Celeron 1.2GHz, R9000pro Sapphire 64MB, win2k + sp3; zadnji gonilniki;
slika vsake tok časa zamigota - posebej pri scrolanju teksta; GTA3 Vice city - totalno strga teksture po 10min igranja;
MOrda pa tale teorija o BX čipsetu drži...
slika vsake tok časa zamigota - posebej pri scrolanju teksta; GTA3 Vice city - totalno strga teksture po 10min igranja;
MOrda pa tale teorija o BX čipsetu drži...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
buhica1 ::
Marjan:
Catalyst 3.1 na winXP, delalo je tudi bp na win2000, moram pa reči, da igric ne igram dosti, bolj filmi...
LP Buhica
Catalyst 3.1 na winXP, delalo je tudi bp na win2000, moram pa reči, da igric ne igram dosti, bolj filmi...
LP Buhica
Han ::
ASUS P2B (rev 1.10), 1 GHz P3 @ 133 MHz bus (AGP @ 89 MHz), 384 MB Micron SDRAM @ CL2, CP Technology Radeon 8500 (64 MB DDR EtronTech - 3.5 ns), Win2kSP3 in Win98SE. Z vsemi Catalysti dela brezhibno.
Prej sem imel Connect 3D Radeon 8500LE, pri katerem so se videle utripajoče črte med nalaganjem Oken in tudi v samem sistemu, dokler nisem naložil gonilnikov. Potem je bila slika ok, le črke so bile čudno mastne. Kartica deluje brezhibno v novejših ploščah, ki podpirajo AGP 4x!
Preizkusil sem tudi Sapphire R9000 Pro, ki je, tako kot CP Tech. R8500, deloval brezhibno.
Prej sem imel Connect 3D Radeon 8500LE, pri katerem so se videle utripajoče črte med nalaganjem Oken in tudi v samem sistemu, dokler nisem naložil gonilnikov. Potem je bila slika ok, le črke so bile čudno mastne. Kartica deluje brezhibno v novejših ploščah, ki podpirajo AGP 4x!
Preizkusil sem tudi Sapphire R9000 Pro, ki je, tako kot CP Tech. R8500, deloval brezhibno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
ali3n ::
nasl. teden formatiram... bom poročal, če bo kaka sprememba..
čeprav se mi zdi zadeva tipično hardwerska (pregrevanje ramov), kaka nepravilna napetost al pa kej..
---dodano
Marjan - pravkar sem prebral tvoj post, da si probal pri frendu... hm.. bom vidu kako bo tole delal na svežem installu; če ne bo - gre v reklamacijo.. - menjam za GF.. (žal, ker ma tale ful dobro sliko na TVju)
čeprav se mi zdi zadeva tipično hardwerska (pregrevanje ramov), kaka nepravilna napetost al pa kej..
---dodano
Marjan - pravkar sem prebral tvoj post, da si probal pri frendu... hm.. bom vidu kako bo tole delal na svežem installu; če ne bo - gre v reklamacijo.. - menjam za GF.. (žal, ker ma tale ful dobro sliko na TVju)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Lith ::
jaz ne vem če je problem v BX, ampak imam Abit BX6-v2, Celerona 633@ 956MHz - 103 MHz FSB, 512 MB ram, Hercules 8500 LE, drajverje za Intel čipset v Winsih ME, Catalyste 3.2 in 3.4 in mi v npr. Splinter Cellu, UT 2003, pa verjetno še kje kar zablokira po ene 1 do 2 min. ko na ekranu kar spacka sliko z nekimi kockicami in zablokira, muska še špila, sam comp. je pa mrtev - pomaga sam hard reset
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16844 (8883) | Vlad Tepeš |
» | Sapphire RADEON 9000 Pro in 9100 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4670 (3297) | Oblivion |
» | radeon 9000pro benchmarkingOddelek: Navijanje | 1773 (1347) | _Dejan_ |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7510 (5501) | ferjan |
» | RADEON™ 9000 PRO ali RADEON™ 8500 128MBOddelek: Kaj kupiti | 2191 (1131) | kuglvinkl |