Forum » Pomoč in nasveti » DiVx H E L P PLEASE
DiVx H E L P PLEASE
casper123 ::
imam celerona 700 navit na 875, 384RAM, 16 M ati graficno in win 98 mi divx stekajo...ucasih se zatika slika ucash preihiteva zvok! Procesor pri predvajanju deluje z 60%
KJE JE VZROK ???????
hvala
gasper
KJE JE VZROK ???????
hvala
gasper
PoCar ::
Vzrok ni v tvoji hardware opremi..k jest sm imu slabso konfiguracijo ..pr 2 masini ( celeron 333@416, ATI Xpert2000 8MB, 196 mb RAM..) pa je zadeva normaln delala.
Mislm da je problem softwear-ski..poglej ce mas tanov Win media player 7.1 in divix codec 4.12..imu sm pa jest tut tak problem ce sm gledov gfilm s CD-ja vcasih.
Probej ga dat na disk pa bos vidu ;)...seveda pa imej masino sveze restartano..k winsi 98 hitr ram pozrejo ;(
Mislm da je problem softwear-ski..poglej ce mas tanov Win media player 7.1 in divix codec 4.12..imu sm pa jest tut tak problem ce sm gledov gfilm s CD-ja vcasih.
Probej ga dat na disk pa bos vidu ;)...seveda pa imej masino sveze restartano..k winsi 98 hitr ram pozrejo ;(
Live long and prosper! ;)
Mr.B ::
Probaj z različnimi predvajalniki. Glih danes sem gledal en filem , pa je nasredi zaćel štekat. Filem sem gledal na Microdvd-ju v1.2 , potem sem probal , s tem ki je zraven bundla za divix, pa ni pomagalo , nato pa sem probal še z Medija playerjem pa je delal.
sicer sem jaz imel tud sem pa tja ogromno problemov s predvajanjem , ampak s časom so nekateri izginili. Prvo pa ti priporočam novi kodek , itd.
sicer sem jaz imel tud sem pa tja ogromno problemov s predvajanjem , ampak s časom so nekateri izginili. Prvo pa ti priporočam novi kodek , itd.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
G[e]c ::
Glavo stavm da mas matično ploščo z via chipsetom!
To je tak kurac men co divx stekal na celeronu 500 pol sm pa plato zamenju z bx chipsetom pa delajo super.
Glavno vzrok teh tezav je plata!
To je tak kurac men co divx stekal na celeronu 500 pol sm pa plato zamenju z bx chipsetom pa delajo super.
Glavno vzrok teh tezav je plata!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3176 (1936) | Azrael |
» | dvix na slabšem pc-juOddelek: Strojna oprema | 1835 (1548) | Phoebus |
» | Zakaj mi ne vrti normalno DIVX-ov...Oddelek: Zvok in slika | 1518 (1111) | roCkY |
» | štekanje divxovOddelek: Sedem umetnosti | 1865 (1413) | *enigmo* |
» | divx bez zvoka!Oddelek: Sedem umetnosti | 1162 (1058) | racaMIT |