» »

Cod 2 Sponzorji.

Cod 2 Sponzorji.

luluzer ::

Cod 2 Clan scAry Išče Sponzorja.
Website: Click
msn: axampleguy102@hotmail.com
xfire: gooper102
Server IP: 88.198.12.165.28962

Good Guy ::

prvo bote mogl kšn turnir zmagat, pol pa "mogoče" dobite...

PS:amak ne bo vam uspelo, ker je slovenija ena taka država kjer ne dobiš sponzorja kr tko
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Bato|\| ::

Lj če hočš sponzorja dobit morš prvo na kšnih cupih zmagat... zatem sledijo kakšni lani kjer morate spet dobiti dober uspeh ... tko da prvo se naučte igrt pa zmagovat potem pa se bo mogoče kkšen sponzor javu 8-)

@LOL ::

Eh ja.
Grem stavit da vas poownam v tej igri četudi nisem bil nikoli v nobene klanu. Kakor sem ownal člane nekaterih klanov v ETju ki so padali kot za stavo pod težo mojega svinca iz MP40 ter klicali "I need medic" in pa "Muve". Sploh opažam da je na teh public serverjih pri ETju res malo kvalitetnih igralcev ki človeku dajo nek izziv. Iz vsakega klana največ po en ali dva.
Kar hočem povedati je da ko se par newbijev združi v klan še ne zagotavlja da le ti špilajo dobro in posledično dokler ne izstopite iz povprečja vas sponzorji ne bodo opazili. Če pa mislite da obstaja kak sucker ki bo talal keš tam enim se pa precej motite. No pa sej pri vaši starosti verjamem da gojite še ta upanja. Kakor se jaz pri 13 letih gojil upanje da bom filmski igralec (pristal pa na Javi in C++:\ ).
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Igre
109381284 (7363) Superboyy
»

Kako narediti klan? (strani: 1 2 3 4 )

156120018 (97841) einstein :P
»

Lan party v roku dveh mesecev...kaj igrati

332877 (1952) legice
»

Razer Lachesis ali Logitech G9