Forum » Pomoč in nasveti » Opera - logistična rešitev blocka spletnih strani tematskega obsega
Opera - logistična rešitev blocka spletnih strani tematskega obsega
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kako idejo, kako naredit, da bi bilo nemogoče v google iskat karkoli s flash igrami (mlajši brat je odvisen od tega crapa)? Do zdaj sem vtipkal vse meni znane pojme v google in zablokiral stran z zadetki - zdaj torej ne more npr. dobit zadetkov za "games". Ampak ker ni kreten (se vidi, da je moj brat) je pogruntal vse možne štose, ki se jih ne da ročno zablokirat.
Torej, ma kdo kako idejo, kako onemogočit iskanje iger po googlu? Ne morem zablokirat googla, ker mi ni živet brez njega, ne morem izklopit flash player ker ga nucam... torej?
LP
Zanima me, če ima kdo kako idejo, kako naredit, da bi bilo nemogoče v google iskat karkoli s flash igrami (mlajši brat je odvisen od tega crapa)? Do zdaj sem vtipkal vse meni znane pojme v google in zablokiral stran z zadetki - zdaj torej ne more npr. dobit zadetkov za "games". Ampak ker ni kreten (se vidi, da je moj brat) je pogruntal vse možne štose, ki se jih ne da ročno zablokirat.
Torej, ma kdo kako idejo, kako onemogočit iskanje iger po googlu? Ne morem zablokirat googla, ker mi ni živet brez njega, ne morem izklopit flash player ker ga nucam... torej?
LP
www.gamma.si
amigo_no1 ::
2 user računa, njemu pa ne pusti da bere/piše fajl NPSWF32.dll
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46883 (17511) | Andro457 |
» | Grub, Linux, Winsi- Bermuda triangle ;o)Oddelek: Operacijski sistemi | 1575 (1356) | Brane22 |
» | Bing in WolframAlpha bosta sodelovalaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4795 (3518) | Jst |
» | Matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 639 (570) | StratOS |
» | Google izdal lasten brskalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40375 (22435) | Tr0n |