» »

Tovarniške nastavitve monitorja

Tovarniške nastavitve monitorja

clarc ::

Lep pozdrav!
Imam en problem z monitorjem Hyundai Q770. Zanima me kako lahko nastavim nazaj tovarniške nastavitve monitoja, ker nikjer tega ne zasledim med nastavitvami. Je to možno kako resetirat ali je treba vse ročno nastavljat?

Carmack ::

Pritisni gumb MENU na monitorju in pojdi do znaka v obliki "zvrnjenega kvadrata",ki ima v sebi puščico,ki kaže ven8 nahaja se v spodnji vrsticina sredini) .Imenuje se RECALL (se izpiše obrazložitev za vsako funkcijo zgoraj).Pritisni tisto in si na konju!

Edit:Typo
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Carmack ()

V bistvu sem to tudi storil vendar ni nič bolje. Še vedno se vidijo črni robovi pa slika je poševna oz. ni ravna. Sem probal v nastavitvah nastavljat samo ne pridem do željenega rezultata. Ve kdo kako naj rešim ta problem?

Ja te črne robove sem jst ročno naravnal,ker se je spačila slika ko sem dal gor nvidia driverje (spremenil frekvenco zaslona s 60 na 72 Hz) tko de glede tega ne vem če sploh je avtomatsko kej na tem zaslonu...

Jaz sem si pa dal gor Omega Draverje pa se mi je zato spačila. Kaj je možno kje na netu dobit nastavitve za monitor predvsem za te trapezoide, parallel. itd. ko jih je treba nastavit da je slika ravna?

Se mi zdi de bo treba to na očke nastavt...pol urce časa si vzemi pa bo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Netflix nateguje s svojim 1 month "free" trial-om (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7619542 (13295) BigWhale
»

Hoferjev 23,6" TFT monitor! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14321758 (10787) lola0000000
»

Težave z novim monitorjem

12747 (567) Zhiggy
»

Radeon 9000 pro 64MB TV OUT

131596 (1328) zasavje
»

Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?