» »

[MS Office] Sobivanje različic 2003 in 2007

[MS Office] Sobivanje različic 2003 in 2007

johnb ::

Torej, imam dva offica 2003 in 2007 in noben mi noče delat. Pri 2003 zaženem word, mi gre v program ter napiše sledeče: Word ni bil nameščen za trenutnega uporabnika. Če želite namestiti aplikacijo, zaženite namestitveni program. Potem mi word zapre, ko kliknem še enkrat na namestitveni program se nič ne zgodi tudi če še enkrat inštaliram. Pri 2007 mi pa ne gre v program ampak mi takoj napiše sledeče: Not enough memory or disk space to run Word ( imam 512 rama in zadost placa na disku). Če ma kdo kakšno idejo nej prosm napiše ker ne vem več kaj nej nardim, word pa nujno rabm.
  • spremenilo: CCfly ()

jvolk ::

Odinstaliraj oba potem daj pa samo enega gor.

rejven ::

men oba delata brez problemov.

opeter ::

Poskusi ponastaviti starejšo obnovitveno točko (če jo imaš na voljo, seveda). Če to ne gre, imaš tri možnosti:

1.) razni programi/cleaneriji tipa TuneUp Utilites 2006, Registry Mechanic ipd. za spucanje registra in diska - to narediš po tistem, ko si Office odstranil, če ne pomaga glej točko 2
2.) namesti OpenOffice ali kak drug brezplačni alternativni pis. paket - za premestitev trenutnega problema ti bo super pomagal, če ne pomaga, pridemo (žal) do točke tri
3.) formatiranje :'( in ponovna namestitev programov

LP
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

johnb ::

Živ, sem uspel rešiti problem tako, da sem si ustvaril nov uporabniški račun. Na novem računu mi odpre oba offica. Ostal je le en problem- zamenjani imam črki y in z pa ne vem kje naj obrnem. Hvala za vse nasvete!

P.S. Poskusil sem spucati disk in register s programom pa ni nič pomagalo tako de bo treba Formatirat.

darkolord ::

tipkovnico nastavi na slovensko?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft Office Word 2007

Oddelek: Pomoč in nasveti
63603 (3450) Twixz
»

Težava z Office 2007

Oddelek: Pomoč in nasveti
51140 (1050) mrBlack
»

Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
527787 (5232) nikec88
»

Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
17524694 (16232) BlueRunner
»

Kampanja OpenOffice.org proti piratstvu (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
22817823 (12449) Gavran

Več podobnih tem