Forum » Programska oprema » Opera vs IE7
Opera vs IE7
Jst ::
Hello!
Ravnokar imam na novo postavljen sistem z vsemi popravki. Pa malo brskam z IE7 in se mi zdi nekako počasen. Jaz imam namreč rad Opero, zato sem naredil en test. Prvo sem zbrisal ves history, kukije, cache pri Operi, da ja ne bi kaj bral iz diska. Nato sem v vsakem programu (v Operi in IE7) odprl enake tabe in pogledal v Task Manager kaj se je zgodilo.
Slika:
Očitno je, da sta iexplore in explorer povezana, saj je seštevek I/O read/write potem enak kot pri Operi. Iexplore vzame več rama, več cpu časa in tudi (subjektivna) odzivnost je slabša.
Any comments?
Ravnokar imam na novo postavljen sistem z vsemi popravki. Pa malo brskam z IE7 in se mi zdi nekako počasen. Jaz imam namreč rad Opero, zato sem naredil en test. Prvo sem zbrisal ves history, kukije, cache pri Operi, da ja ne bi kaj bral iz diska. Nato sem v vsakem programu (v Operi in IE7) odprl enake tabe in pogledal v Task Manager kaj se je zgodilo.
Slika:
Očitno je, da sta iexplore in explorer povezana, saj je seštevek I/O read/write potem enak kot pri Operi. Iexplore vzame več rama, več cpu časa in tudi (subjektivna) odzivnost je slabša.
Any comments?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
MihaFirst ::
Vsekakor je jasno, da je Opera boljša v vseh pogledih. Poje manj rama kot FF (za IE nisem vedel), ne kaže reklam (npr. pri CJB, geocities) pa še nekaj odličnih nastavitev....
Se strinjam, Opera rules!
Se strinjam, Opera rules!
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 2.0.0.12 z resno varnostno luknjo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11154 (6962) | Loki |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22252 (14000) | R33D3M33R |
» | XiTi Monitor: Slovenija trenutno z najvišjim deležem uporabe Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10966 (7545) | amigo_no1 |
» | Slovenci imamo radi Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22507 (15520) | veteran |
» | internetni brskalnikOddelek: Programska oprema | 3980 (3550) | M.B. |