» »

Iščem searchbar kot v Visti

Iščem searchbar kot v Visti

Shatzy ::

Mislim da večina ljudi, uporabniki Viste pa zagotovo, pozna Vistin desktop search. To je tisto iskalno polje v start meniju.

Zanima me, če obstaja kaka podobna zadeva za win xp, vem za google desktop in msn desktop search, ampak ta dva programa dodata iskalno vrstcio v taskbar, kar pa meni ni všeč.

Ve kdo za kaj takega?

tonic ::

hmm... čuj, ka ko bi mal počisto register pa se znebil "programa dodata iskalno vrstcio v taskbar" :\

bodi konstruktiven, fse se da nastavit :D

lp >:D

Ne razumem česa ti nisi razumel. :\

Sprašujem po programu, ki bi mi v windows xp professional omogočal iskanje iz start menija, tako kot je to možno v visti.

poglej Shatzy, v windowsih so vse nastavitve, meniji... zapisani v registru... razumeš?

instaliraj program, pa če se ti ne dopade pol ena klinčeva vrstica v "meniju" si jo pač odstraniš...

ti je sedaj posvetilo? al ti še vedno ni jasno?

lp

t909 ::

tonic: you remind me of Borat's brother.

zile ::

@zile: Heh, verjetno iščem tole, trenutno mam nameščenga WDS 2.6, ampak mam problem z gusarksimi winsi. :)

@ Tonic: Ne, še vedno ne kapiram kaj bluziš o registru. Jest hočem iskalno okence c start meniju in ne na taskbaru. Lahko mi pa poveš kako se to nardi...

poglej, če se ti po kakšni instalaciji SWja, pojavi nova vrstica v meniju right clicka v explorerju, se le-ta zapiše v register HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers

ko jo boš odstranil tam, je tudi ne boš več videl v meniju; lahko pa si narediš kakšno svojo, custom vrstico >:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 je tu! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
262107606 (86389) MrStein
»

Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )

10530839 (25235) kamuee
»

Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )

13940442 (35016) Lonsarg
»

Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

421104538 (86483) techfreak :)
»

Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
8310570 (1677) buneech

Več podobnih tem