Forum » Programska oprema » Exchange 2003 in pop3
Exchange 2003 in pop3
Red_Man ::
Pozdravljeni.
Imam manjšo težavo. Postavljen imam exchange server kateri deluje normalno v mreži.
Rad bi pa imel oddaljen pop3 dostop.Porte sem fowardiral ter omogočil pop3 strežnik.
Z administratorjem se lahko na pop3 normalno logiram z katerimkoli drugim uporabnikom pa nikakor.Poveže se z strežnikom ampak zavrača username ali password.
Mi mogoče kje manjka kakšna kljukica ali je uporabniško ime morda drugačno za pop3 kot za domeno??
lep pozdrav
Imam manjšo težavo. Postavljen imam exchange server kateri deluje normalno v mreži.
Rad bi pa imel oddaljen pop3 dostop.Porte sem fowardiral ter omogočil pop3 strežnik.
Z administratorjem se lahko na pop3 normalno logiram z katerimkoli drugim uporabnikom pa nikakor.Poveže se z strežnikom ampak zavrača username ali password.
Mi mogoče kje manjka kakšna kljukica ali je uporabniško ime morda drugačno za pop3 kot za domeno??
lep pozdrav
Red_Man ::
ja.Web access deluje normalno, v mreži se tudi outlook lepo razume z exchangeom samo pop3 ne deluje.
a_je_to ::
Poglej na userjih če imaš omogočeno POP3. Lahko na vsakem userju omogočiš oz. onemogočiš. Tako kot web access.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7588 (6293) | tony1 |
» | Hotmail in e-pošta na Android-uOddelek: Mobilne tehnologije | 1929 (1730) | Ahim |
» | Opensource Email Client za MS exchange 2003Oddelek: Programska oprema | 928 (857) | Icematxyz |
» | [Linux] nadomestek Exchange strežnikaOddelek: Programska oprema | 2669 (1865) | cryptozaver |
» | web mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1921 (1876) | Lucio |