Forum » Programska oprema » Iščem searchbar kot v Visti
Iščem searchbar kot v Visti
Shatzy ::
Mislim da večina ljudi, uporabniki Viste pa zagotovo, pozna Vistin desktop search. To je tisto iskalno polje v start meniju.
Zanima me, če obstaja kaka podobna zadeva za win xp, vem za google desktop in msn desktop search, ampak ta dva programa dodata iskalno vrstcio v taskbar, kar pa meni ni všeč.
Ve kdo za kaj takega?
Zanima me, če obstaja kaka podobna zadeva za win xp, vem za google desktop in msn desktop search, ampak ta dva programa dodata iskalno vrstcio v taskbar, kar pa meni ni všeč.
Ve kdo za kaj takega?
tonic ::
hmm... čuj, ka ko bi mal počisto register pa se znebil "programa dodata iskalno vrstcio v taskbar"
bodi konstruktiven, fse se da nastavit
lp
bodi konstruktiven, fse se da nastavit
lp
Ne razumem česa ti nisi razumel.
Sprašujem po programu, ki bi mi v windows xp professional omogočal iskanje iz start menija, tako kot je to možno v visti.
Sprašujem po programu, ki bi mi v windows xp professional omogočal iskanje iz start menija, tako kot je to možno v visti.
poglej Shatzy, v windowsih so vse nastavitve, meniji... zapisani v registru... razumeš?
instaliraj program, pa če se ti ne dopade pol ena klinčeva vrstica v "meniju" si jo pač odstraniš...
ti je sedaj posvetilo? al ti še vedno ni jasno?
lp
instaliraj program, pa če se ti ne dopade pol ena klinčeva vrstica v "meniju" si jo pač odstraniš...
ti je sedaj posvetilo? al ti še vedno ni jasno?
lp
@zile: Heh, verjetno iščem tole, trenutno mam nameščenga WDS 2.6, ampak mam problem z gusarksimi winsi. :)
@ Tonic: Ne, še vedno ne kapiram kaj bluziš o registru. Jest hočem iskalno okence c start meniju in ne na taskbaru. Lahko mi pa poveš kako se to nardi...
@ Tonic: Ne, še vedno ne kapiram kaj bluziš o registru. Jest hočem iskalno okence c start meniju in ne na taskbaru. Lahko mi pa poveš kako se to nardi...
poglej, če se ti po kakšni instalaciji SWja, pojavi nova vrstica v meniju right clicka v explorerju, se le-ta zapiše v register HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers
ko jo boš odstranil tam, je tudi ne boš več videl v meniju; lahko pa si narediš kakšno svojo, custom vrstico
ko jo boš odstranil tam, je tudi ne boš več videl v meniju; lahko pa si narediš kakšno svojo, custom vrstico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 je tu! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 107604 (86387) | MrStein |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30839 (25235) | kamuee |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40438 (35012) | Lonsarg |
» | Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 104533 (86478) | techfreak :) |
» | Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10570 (1677) | buneech |