Forum » Pomoč in nasveti » 3d/game problemi (steka ko prasica)
3d/game problemi (steka ko prasica)
Binji ::
Imam GF2 MX400, TB 1GHZ, Win98SE z naslednjim problemom:
Imam instaliran FMS (za nepoducene - simulator modelockov). Zravn njega sem presnel na disk se eno njegovo verzijo (samo prekopiral) iz backup cdja enga frenda. Od takrat naprej jebe (dela s povpr. 3fps). Sm probal reinstalirat pa ni nc boljs.
Se en problem v povezavi s tem: Ce zazenem najprej FMS potem pa se kasno spilo (npr. Wolfa) mi tudi ta zacne stekat in ga lahko v normalno stanje spravim le tako, da ga zazenem v Safe modu al pa reinstaliram drajverje za graficno.
HELP!
Imam instaliran FMS (za nepoducene - simulator modelockov). Zravn njega sem presnel na disk se eno njegovo verzijo (samo prekopiral) iz backup cdja enga frenda. Od takrat naprej jebe (dela s povpr. 3fps). Sm probal reinstalirat pa ni nc boljs.
Se en problem v povezavi s tem: Ce zazenem najprej FMS potem pa se kasno spilo (npr. Wolfa) mi tudi ta zacne stekat in ga lahko v normalno stanje spravim le tako, da ga zazenem v Safe modu al pa reinstaliram drajverje za graficno.
HELP!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji ::
Pa ne bi vedu.. kaj se da to kako pogledat? Kaj ni OpenGL sam za voodoo kartice?
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
ABX ::
Po moje bi bilo še najbol pametno da pišeš firmi simulatorja.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mantle za Battlefield 4 končno prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 24241 (20068) | Jst |
» | Test grafičnih kartOddelek: Zvok in slika | 1562 (1257) | kuglvinkl |
» | direct3D, openGL, software???Oddelek: Programska oprema | 1402 (1297) | DarkWIng |
» | Voodoo2 driverji za win 2000Oddelek: Zvok in slika | 1916 (1842) | NoUse4AName |
» | DirectX 8.0Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2746 (2746) | undefined |